Århus Friskole d. 13. oktober 2006

Tak for skolepasningen

Det var en dejlig oplevelse at være i Barcelona på personaletur. Byen er fuld af oplevelser, museer, tapasbarer osv. Dejligt og meget uvant for os at være af sted uden fast program, så tak for at det blev muligt! Ingrid

Farvel til Hanne H.

Efter efterårsferien kommer Hanne Larsen tilbage fra orlov, det betyder samtidig, at vi skal sige farvel til Hanne Hansen. Tak fordi du har været vikar både for Hanne og mig. Det har du gjort rigtig godt – og tillykke med dit nye job på Sølystskolen. Ingrid.

Læsekursus i 2. klasse uge 43+44+45

3. klasse

Efter efterårsferien skal vi arbejde med lommeregner, så alle skal have en med selv. De kan bl.a. købes i Tiger butikker. Lektier til 24-10 er til s. 38 i Faktor

Hilsen fra Anette

4. klasse

Udflugt til Asger Jorn Museet i Silkeborg TORSDAG den 26-10 kl. 9-14.

Vi skal se hans billeder og høre om hans liv. Bagefter får børnene tegneopgaver.

Husk madpakke og drikkelse.

Hilsen fra Anette

EFTERLYSNING

Savnes: En video ”Pompejis sidste time”

Hilsen Mathias & Amtscentret

EFTERLYSNING

Freja fra 7. klasse har mistet sin sorte ”North Field” regnjakke. Sidst set, da den hængte på sin knage den 5/10. Har nogen set den?

- snakket om filmen og kropssproget

- i salen har vi leget ”aberne i skoven”, ”ambulancetik” og ”hajleg”.

RYGEPOLITIK

På lærermødet er det besluttet, at der fra august 2007 indføres et rygeforbud for skolens elever.

I perioden indtil da må der ryges udenfor bag fysiklokalet. Hvis vi ser elever ryge, informerer vi deres forældre.

Vi opfordrer alle forældre til elever i de ældste klasser til at tale med deres børn om rygning generelt.Lærerne

8. klasse tur til Brasilien

Nu er det besluttet at 8.-klasseturen går til BRASILIEN...  I skarp konkurrence med Cuba og Sydafrika/Botswana, blev det Brasilien der vandt de sidste afstemninger. Det tog os kun 5 timer at snakke og stemme os frem til resultatet, så nu er vi så småt på vej... (rejser ca. marts...)

Hilsen 8. klasse

NYT FRA BYGNINGSUDVALGET:

Bestyrelsen har afsat ca. 50.000 kr. til etablering af et legemiljø i skolegården. Bygningsudvalget har taget kontakt til 2 firmaer (Noles og C.C. Natur) for at få ideer og tilbud. Hvis du har lyst til at være med i arbejdet, så kontakt bygningsudvalget.

Der bliver senere indkaldt til en ekstra arbejdsdag (hverdag), til forberedelse og montage af legemiljø.

Er der forældre, der har kendskab og lyst til at hjælpe med valg af beplantning ved parkeringspladserne mod Søholmvej?

HUSK næste arbejdslørdag den 28. okt. 2006 kl. 10-16.

Hilsen bygningsudvalget ved Lars (kjaer-hansen@stofanet.dk), Per (per@thuesen.net) og Niels (nimet@vip.cybercity.dk)