Århus Friskole d. 10. november 2006

To marsvin søger nyt hjem            Mine to søde marsvin Mini (hun) og Idefix (kastreret han) – der er ca. 1,5 år og er hvide med grå, brune og sorte pletter – savner mere opmærksomhed. Derfor kan de hentes gratis af nogen, som vil passe rigtig godt på dem. Med følger et stort bur samt et lille ekstra bur. Henvendelse: Amanda M 7. klasse: Tlf.  86280922

Efterlysninger

Kasper fra 2. klasse mangler sit pokemonspil til Game boy advance. Spillet hedder Pokemon Fire red. Spillet er forsvundet fra hans taske og han savner det rigtig meget.

Sean fra 2. klasse har mistet sit penalhus. Det er rødt og blåt med spiderman på. Det har været væk i flere uger – forsvundet fra 2. klasse. Hvis du finder det bliver Sean glad.

BLÅ

Alle i 3 klasse har konsultation mandag den 13. og tirsdag den 14. i klasselokalerne. Husk at se på de forberedende spørgsmål vi har mailet til jer.

Hilsen fra lærerne

4. klasse

Lars tog nogle fantastiske billeder på vores Asger Jorn tur. Se dem på skolens hjemmeside under ”billeder”.

Anette

Atlanterhavs sejlads!

Er der nogen af jer, der kender en (erfaren mandlig) sejler, som kunne tænke sig en sejltur over Atlanten sammen med Benedicte Riis og mig??

Turen går fra Cape Town 16. dec. til Sct. Helena, hvor vi gør ophold en uge. Derefter sejler vi videre ind til Rio, hvor vi regner med ankomst ca. 1. februar.

Skriv til mig for mange flere spændende info.

Mvh Anna B anna.bronsted@gmail.com

FLYGTNINGEHJÆLP

På søndag den 12.11. kan du på 2-3 timer samle omkring 1.000 kr. ind og samtidig få en rigtig god oplevelse! For de penge kan 3

flygtningefamilier i Liberia i Afrika købe redskaber og såsæd til overlevelse - og for 20.000 kr. kan der bygges en brønd til 500

mennesker, så de ikke bliver syge af at drikke giftigt vand.

Gør som mange andre forældre, lærere og tidligere elever: Tilmeld dig som indsamler på www.flygtning.dk eller sms "indsamler" til 1277 eller ring til 3373 5111. Er du under 15 år, hiver du en voksen med, er du 15- 17 år, går I to sammen, og er du bare voksen, må du helt alene!

Stautrup er fyldt med indsamlere, men Viby og andre bydele mangler stadig friske folk. Sidste år samlede vi over en million kr. i Århus!

Kom og vær med.

Poul (far i 4. og 8.)