Århus Friskole d. 08. december 2006

Indsamling for Mellemfolkeligt Samvirke på Søndag

Tag et lille break fra julemarkederne og giv 3 timer til gadebørnene i Nairobi. Jeg har i dag modtaget en hel kasse fuld af indsamlingsbøsser så der skulle være nok til alle, der vil være med til at samle ind i
Stautrup.
M.S. arbejder for bæredygtig udviklingshjælp - hjælp til selvhjælp.
Fattige kan få små lån, håndværksuddannelse til unge - så de kan klare sig selv, skolepenge og bøger til børn osv.
Vi mødes kl.11 på Friskolen (jeg er der fra 10:30) - vi slutter med at samle ind ved 14-tiden.
Børn mellem 11-18 skal gå to og to sammen, børn under 11 skal gå med en voksen.
Ring lige til min mobil, hvis I kommer efter 11 – for jeg skal jo også ud at samle ind
VH Asger

Tabt mobiltelefon

Øv, min mobiltlf er blevet væk på skolen. Det er en Nokia 2600 Grå/ Sort. Hvis du finder den vil jeg blive vældig glad!

Hilsen Karl-Emil, 4. klasse

6165 4606 (Ditte)

Ekstradansk og juleværksteder

Der er ekstradansk mandag d. 11. og tirsdag d. 12. som normalt fra 8-8.30. Resten af året møder I til almindelig morgentime.

Efter ferien starter vi tirsdag d. 2. kl. 8.00.

VH Ingrid