Århus Friskole d. 12. januar 2007

Vi har fået en ny gynge!!!

Vi har langt om længe fået nogle dejlige nye legeredskaber – oven i købet sikkerhedsgodkendte, MEN det forhindrer åbenbart ikke skader!

På tre dage er der konstateret 2 brækkede håndled, en hjernerystelse og en forslået ryg.

Vi har holdt fællesmøde med børnene i dag torsdag og snakket om, at de virkelig skal tænke sig om i forhold til, hvordan de bruger specielt gyngen i Blå Gård.

De skal ikke være for mange på gyngen, de skal ikke stå i faldsandet, når andre gynger, der må ikke lægges brædder o.a. i faldsandet, de skal tænke sig om, når de springer af gyngen osv. osv.

Vil I hjemme også tage en drøftelse med jeres børn?

Alle legeredskaber – også de sikkerhedsgodkendte – kan bruges forkert.

Venlig hilsen Hanne

Forårsklassikerne og så det lange!!!!!!!

Jeg håber at der også i år er opbakning til de 2 klassiske forårsløb, 10X10km stafet d. 22-04-07 og 5X5km stafet d. 29-05-07. Måske skulle vi forsøge at være ude i god tid, evt. træne sammen nogle gange hvis det kan lade sig gøre? Vi er nogle stykker der har talt om at lave en god ramme omkring løbet, pavillon borde/stole, kaffe/the, sandwich, øl/vand, instrumenter m.m. Det kræver noget forberedelse men ville måske inspirere nogle til at hænge ud noget længere, og trække nogle heppere og andet godtfolk til.

Jeg vil i år løbe Århus Maraton d. 16-06-07,det kunne være der var andre der havde

lyst og ville være med til at netværke om forberedelse og træning ?

Kontakt Claus(Julie/Ida’s far) på mail: thornye@mail.dk

HUSK FASTELAVNSFEST

Husk der er stor og festlig fastelavnsfest den 24. februar. Har du tænkt på din udklædning til i år?

KH 8. klasse

BAS købes:

Str.  voksen. Har du et godt tilbud, så ring til mig på 86 280 240.

VH Simon 6. kl.

Friskolens Venner har været så betænksomme at give os en gave!. Den 24. januar kommer Erninquag og underviser hele skolen i grønlandsk trommedans. Grupperne vil på skift komme i salen til workshop. Om aftenen er der FORESTILLING kl. 19.30. ALLE ER MEGET VELKOMNE.