Århus Friskole d. 30. marts 2007

Ledige pladser i 1. klasse

Vi har plads til 2 drenge i 1. klasse.

Gode ideer, ris og ros.

HUSK nu at bruge den hvide SFO-postkasse.

PT. har vi kun modtaget et forslag.

Vi tømmer postkassen hver fredag og alle de indkomne forslag tages med på mandagsmødet.

KOM NU…….

Hilsen SFO

Efter påske vil vi arbejde med dåser. Derfor: husk tomme øl-og sodavands-dåser

4. klasse:

Praktikfremlæggelse for forældre og søskende torsdag d. 12- 4 kl. 17

med efterfølgende spisning. Husk et lækkert indslag til det store

fælles middagsbord.

Efter påske har 4. klasse læsekursus i uge 15, 16 og 17. Jeg sender

en mail med nærmere detaljer.

Hilsen fra Anette

Mursten billigt til salg

Vi har ca. 1500 stk. røde/gule cellemursten. Stenene skal afhentes på Friskolen – pris kr. 1000.

Henvendelse til Århus Friskole – telefon 86283354.

Byggevisioner ? Så er det nu!

Vi har i forb. med det kommende byggeri nedsat et "byggevisionsudvalg", og der er stadig masser af ledige pladser.

I denne første fase skal vi nemlig bare være helt uforpligtende kreative og visionære, så vi får alle de gode idéer på bordet.

Senere når vi til detaljerne, der skal vi have et mindre (og fagligt kompetent) udvalg, men for nu er det altså bare at melde sig!

Vi tænker at der er andre måder at indrette skole på, end at bygge et firkantet lokale op omkring en tavle, hvorfra læreren propper viden i de måbende elever...

Men hvordan skal man så gøre? Og hvordan finder vi ud af det? Vi må udveksle idéer i visionsgruppen, have besøg af dygtige arkitekter, tage på udflugt til andre skoler for at se hvad de har gjort, og, og, og  - HVAD SYNES DU ?

VI FORLÆNGER FRISTEN FOR AT MELDE SIG TIL BYGGE VISIONS UDVALGET TIL GENERALFORSAMLINGEN 18. APRIL !

Efter generalforsamlingen mødes vi ganske kort for at aftale første møde.

Du kan også allerede nu melde dig til udvalget hos Joakim (joakim@12mail.dk), Niels, Hanne eller Lars. - VEL MØDT !

Hilsen Byggevisionsudvalget

Til  børnehaveklassen og 1. klasse

Vi er 5 pædagogstuderende fra Peter Sabroe seminariet, som skal lave et natur/udelivsprojekt. Vi har gået lov til at låne jeres børn i ugen efter Påskeferien (tirsdag den 10/4 til fredag den 13/4).

Vore tema vil omhandle indianerliv. Vi vil omme i Grumse lave en lille indianerlejr, hvor børnene vil få mulighed for at lave forskellige aktiviteter. Vi vil bede jer om at give børnene tøj på, som kan tåle at blive beskidt og risikere en malerplet eller to. Det ville være rart, hvis børnene kunne få deres egne dolke med, med navn på (udleveres til klasselæreren).

Vi flæder os og ser frem til nogle hyggelige, lærerige og spændende dage sammen med jeres børn.

Mvh. Jane, Michael, Henriette, Rahul og Lisette