Århus Friskole d. 20. april 2007

Ledige pladser i 1. klasse

Vi har plads til 2 drenge i 1. klasse.

Husk der er arbejdsweekend         den 21 og 22 april kl. 10 – 15

Opgaverne er:

Maling af sal + ny gardiner

Maling af væg til skolegård

Beskære buske og træer.

Maling af vinduer

Renovering af næsehorn + bil

Madhold.

Parkeringsbåse.

Bygning af bålhytte

Tag og tagrender ved specialundervisning

Som I kan se, er der opgaver af enhver art. Medbring gerne værktøj m.m.

Vel mødt.

Hilsen Niels

Klejtrup spiller

Onsdag d.25.april får vi besøg af Klejtrup Efterskole.

De kommer 44 elever og spiller koncert.

De stiller op om formiddagen, spiser frokolst sammen

med os, og spiller koncert kl.12.30 - vi glæder os.

Amalie i 5. kl. vil gerne sælge sine cykler: Mustang, flot Bordeaux-rød pigecykel m. 3 gear. str. 8-12 år (24”)
m. håndbremse og godkendt lås 750 kr.
Kildemoes – Niki,  rød/gul pigecykel m. 3 gear. str. 8-12 år (24”)
m. håndbremse og godkendt lås 700 kr.
Bordeaux-rød pigecykel m. 3 gear. str. 5-8 år (20”) m. håndbremse og  lås 150 kr.

Alle kan ses og prøves i Stautrup

Amalie

Tlf: 8628 7505

For lidt tid? Vi er to glade piger, som begge hedder Ida og er 13. Vi søger et arbejde. Så hvis du skal have luftet hunden, passet dine små guldklumper eller have ordnet andre pligter, som du trygt ville kunne overlade til os, så ring.Vi har hjemlige pligter, og gør rent på skolen en gang imellem. Vi har tit passet børn, og vi bor/har boet i bofællesskab. Vi har mange erfaringer med hunde, og har tit passet og gået tur med dem. Vi er også vant til dyr i vores hverdag. Hvis du har andre jobtilbud kunne vi muligvis være interesserede. Vi går begge i skole, så det passer bedst efter 2, og mandag efter 3. Vi kan hverken torsdag eller onsdag.

Ida og Ida - Ring på vores mobil 61463865 eller 20628325. Hvis vi ikke tager den så på: 86968098 eller 86289325

Ud at se.............. Det er i aften muligt at få sig en oplevelse ud over det sædvanlige! Se mod vest omkring kl.21.30, I vil se Månen og

Venus stå meget tæt på hinanden i et dybt blåt tusmørke - det er et smukt syn. Venus er Jordens naboplanet ind mod Solen. Den ligner meget Jorden både i størrelse og sammensætning. Set i en prismekikkert har Venus faser ligesom Månen. Månen er i tiltagende, den var ny d.17.april. God fornøjelse! Hej fra Eva K.

Cykelhjelm i SFO

Hvis dit barn må køre på de ethjulede cykler uden hjelm SKAL vi have en tilladelse !!

Jeg giver hermed mit barn ______________

Tilladelse til at cykle på den et-hjulede cydel uden cykelhjelm.

Underskrift

Afleveres til SFO