Århus Friskole d. 11. maj 2007

5. klasse/værksted

Vi er nu færdige med at lave møbler til 5. klasses hus. Klassen har selv bestemt, at det næste forløb i værksted skal være mosaikværksted. Børnene skal medbringe et møbel; eks. Gl. bord, stol, urtepotte, plade eller lignende til at lave mosaik på. Vi starter på mandag i næste uge.

Hilsen Marianne

Smukke kaninsøstre

2 søde lysebrune hun-kaniner gives væk til kærlige mennesker, da vi har fået hund.

De er født d. 8/6 2006 og er vant til at blive kælet med.Der medfølger et stort udendørs bur med målene:

Dybde: 70cm, længde 250 cm og højde 130 cm.

Kom forbi og hils på dem på Søskrænten 99

Med venlig hilsen Lone tlf. 8628 4421

Vi vil lave bagepensler med børnene i næste uge.

Medbring en god kniv hvis du har lyst til at være med.

Hilsen SFO

EFTERLYSNING

Er der nogen der har en stor trailer, skolen må låne 4 dage på lejr i uge 21.

Kontakt Mathias

GLEMT TØJ

Der ligger meget glemt tøj i boxen i forgangen – og i poser i kælderen.

Ikke afhentet tøj vil blive kørt til genbrug d. 31. maj.

INFORMATIONER VEDR. LEJR

Aflevering af børn tirsdag morgen skal ske på parkeringspladsen ved boldbanerne, så busserne kan komme ind på skolens grund.

Vi vil lige gøre opmærksom på, at der ikke er SFO den dag vi kommer fra lejr. Efter 3 dage på feltfod er både børn og voksne trætte, så vi henstiller til, at børnene bliver hentet, når de ankommer til skolen.

Venlig hilsen SFO

Vi skal da fiske på helskolelejren. Men – men – sørg for at stænger og fiskehjul er i orden og af  rimelig kvalitet. Vi har haft frygtelige erfaringer med sammenfiltrede snører og grædende børn. Vi vil have glade børn og fisk.

Venlig hilsen fiskeriudvalget

NYANSÆTTELSER

Skolen har fra 1. august ansat en årsvikar i blå gruppe   årsvikaren er Merete Munkholm.

Som ny musiklærer på Friskolen er pr. 1. august ansat Johan Heiberg Lyhne.

Udmeldte børn

Casper 2. klasse og Christina 1. klasse er stoppet på Friskolen. De starter i dag på Højvangsskolen.