Århus Friskole d. 22. juni 2007

H U S K

(Traditionen tro) at skolen lukker kl. 12.00 sidste skoledag d. 29. juni – ALTSÅ: INGEN FRITTER.

Hilsen SFO

EFTERLYSNING

Jens Erik fra 8 kl. mangler sin nye cykelhjelm en super smart orange-grå

Abus Cyklehjelm.

Er ikke set siden hjem transport fra lejren

Der er vel ikke nogen der har set den ?

Henv. Jens Erik 51211637 el. Johanna 21635805

Høstfestival den 25. august, kl. 13 til 22.

Glæd dig til årets store sus. Mærk når friskoleånden topper. Der er gang i lopper og lus. Og hele Stavtrup rokker

Masser af underholdning, flinke folk, god musik, mad, drikke og loppemarked. Alle er velkomne, så invitér strax naboer, kommende forældre og fætre, kaniner og kusiner, tanter og onkler.

Høstival lotteri

Lodsedler kan købes i sommerferien, hos børnene i kommende 8. klasse, og de kan bestilles på lotteriets hjemmeside www.labco.dk/aargang1999/lotteri.htm allerede i næste uge. Der er flotte præmier, der vil noget, og gode odds. Mere oplysning følger i næste uges fredagsbrev.

Vores navne står med lopper, kom og se når de hopper

Kærlig hilsen ..., ..., ...., ...., ...., ...., ....., ....., ....., ....., ....., ......, ......, ......, ......, ......, ......., ........, ........ og forældre

LUS

Vi er så frygtelig plaget af lus i fritteren. Kan I ikke godt lade være med at sende jeres børn i skole med lus? Vi kan aldrig komme af med dem, hvis de ustandselig smitter hinanden.

Hilsen SFO

Baguncaco-støtteforeningsmøde på lørdag

Husk Baguncaco – støtteforeningsmøde i morgen lørdag kl. 14 på Friskolen.
Sidste nyt fra Baguncaco og Joselito er, at de kommer her på skolen i starten
af november med en mindre gruppe inviteret af hjælpeorganisationer i Sverige.
Det glæder vi os til – det bliver rigtig fedt, og vi vil arrangere en stor støttefest
her på skolen, når de kommer.
Det er vigtigt for Baguncaco, at vi kommer godt igang med vores støtteforening,
så vi kan give dem et fast beløb hver måned. Selvom Baguncaco får
støtte til forskellige projekter ind imellem, får de ikke penge til den daglige drift
af det sted, de driver.

VH Asger

MULTIMEDIEVÆRKSTEDET

Sommerkurser for børn i animationsfilm

Multimedieværkstedet og Århus Billedskole afholder to kurser i animationsfilm i sommerferien. Kurserne henvender sig til børn i alderen 9-12 år.

Underviser

Vi har været så heldige at få animator Tina Klemmensen til at forstå undervisningen på de to kurser, som indholdsmæssigt er identiske. Tina Klemmensen har bl.a. arbejdet som animator på produktionen af filmen 'Flugten fra Hønsegården' og på nogle af Postmand Per afsnittene. På Tinas hjemmeside www.tina-klemmensen.dk findes der meget mere information om Tinas arbejde. Udover at være en dygtig animator, er Tina også en dygtig formidler, som er vant til at arbejde med børn.

Kursusindhold

Udover at lære at lave animationsfilm ønsker vi med kurserne at give børnene et øget kendskab til vores kulturarv. Derfor er vi indgået i et samarbejde med Moesgaard Museum. De to kurser byder derfor på et besøg på Moesgaard Museum den første dag, hvor børnene skal høre om en bestemt tidsperiode i Danmarkshistorien. Derefter vil børnene i grupper lave deres egne historier, som foregår i den tidsperiode de er blevet præsenteret for. Børnene skal lære at lave storyboard ligesom de selv skal skabe deres figurer og baggrunde. Materialet der arbejdes i er bl.a. modellervoks.

Praktisk

Kursus 1 finder sted i uge 31 med start mandag den 30. juli og afslutning torsdag

den 2. august.

Kursus 2 finder sted i uge 32 med start tirsdag den 7. august og afslutning fredag

den 10. august.

Alle dage er fra kl. 10-15 undtagen den sidste dag i hver uge, hvor forældre og lign. indbydes

til filmfremvisning kl. 15.

Kurserne afholdes i Multimedieværkstedet på Huset, Vester Allé 15, 8000 Århus C.

Det koster 500kr. at deltage. Beløbet dækker undervisning, transport med bus til og fra Moesgaard Museum samt en DVD med de færdige film. Børnene skal selv medbringe madpakke.

Tilmeldingsfrist den 29. juni . Tilmelding sker hos Multimedieværkstedet på tlf. 8676 2014.