Århus Friskole d. 28. september 2007

Efterlysning

Johanne fra 1. klasse har fået en forkert sovepose med hjem fra GulGruppeLejr

Hun havde en mørkeblå-Haglöfs-voksensovepose med afsted. Til gengæld havde hun en Blå-Open air-børnesovepose med hjem - i hendes eget hylster (mystisk). Vi vil meget gerne bytte tilbage.

Mvh Johannes far

Kristian Lassen

Lejlighed i hjerte af Nice til leje

Studiolejlighed midt i den gamle bydel til max. 4 pers, 200m til stranden, tæt på blomstermarked, lufthavnsbus og indkøb.  Højt til loftet m. stor sovehems m. to dobbelt sovepladser. Fuldt udstyret køkken m. mikrobølgeovn, 4 glaskeramiske kogeplader.  TV/DVD vaskemaskine, badekar/bruse.  Dyner/puder til 4 personer. Man skal medbringe sengelinned/håndklæde, og selv søger for rengøring ved afrejse. 2400kr./uge (3600 kr. i højsæson). Særpris ved længere perioder.

tedsirkin@gmail.com

tlf. 22183858

Anne-Marie & Ted Sirkin

Hej børn i 2. og 4. klasse. Husk nu noget skiftetøj til idrætstimerne der er nemt at bevæge sig i. Vi har desværre dårlige bruseforhold, 4 brusere. Men det er selvfølgeligt muligt at få et bad efter den/de svedige time(r). Så hvis du vil, så husk sæbe og håndklæde.

Venlig hilsen Karin

Nu er der fotos fra Gul gruppes lejr på

Hej fra Ole

Husk arbejdsweekend lørdag og søndag den 6 og 7 oktober  kl. 10 – 15.

Opgaverne er:

1.      Halvtag mellem pedelvogn og værkstedscontainer til udesmedeværksted.

2.      Maling af paneler 2 klasse.

3.      Oprydning af udearealer.

4.      Den flotte gule facade skal males hvid!!

5.      Plantning af træer foran skolen.

6.      Der er en del mursten i smedestræde der skal fjernes. Hvis du mangler mursten kan du afhente dem gratis, kontakt Sven pedel.

Bygningsudvalget

GAVE Ca. 1000 røde mursten kan afhentes kvit og frit senest 6. oktober.

Svend, Pedel

Blå Gruppe: BILLEDKUNST

Vi er kommet godt i gang med SKITSEBOGEN! BK i næste uge: Ta´en ting med hjemmefra, som I vil tegne!

Hilsen fra Anette

Sy værksted

Tilbud til Rød gruppe. Som noget nyt er der for dem, der har lyst, sy værksted hver mandag eftermiddag fra 14-14.45. Der er mulighed for at dekorere tøj, sy tøj til sig selv, sy sjove tasker, skøre huer, puder, lave stofbilleder m.m. Værkstedet vil være åbent første gang fra mandag d. 1. oktober. Perioden slutter når juleværkstederne begynder. Glæder mig til at se jer.

Venlig hilsen Karin

Referat af Bagunmøde i søndags – d.23 september

Til stede :Bibi, Janne, Emilie, Laura, Matias, Mads, Laura, Sally, Denise, Emil Felix, Liva, Asger, Hans Martin, Kirstine og Sofie Amalie – håber ikke jeg glemte nogen
Afbud fra Maria
Fest: støttefest d. 3 november. Foreløbig har Slow Down, Happyhed og Flødeklinikken sagt ja til at spille. Derudover snakkes der om Big Band og om at festen skal indledes
med tale og musik fra Baguncaco. Luc er ved at producere nogle fest/reklame-shirts. Festudvalget består af Maria, Theis, Liva og Felix – møde 5. Oktober hos Maria.
Indkvartering og transport:
Baguncaco ankommer til Frederikshavn d.3 november sidst på formiddagen. Asger henter dem med tog – eller måske i Rød Bus. Vi ved kun at Joselito og Renato kommer – de andre ved vi ikke endnu hvem er.
Vi forestiller os, at de alle 7 skal indkvarteres i Rød Gruppe (som er på musicallejr i den uge Bagun er her – synd for dem!). Så kan vi arrangere privat indkvartering for de Bagun-gæster, der ønsker det. Vi skal lave mad til dem hver aften og være sammen med dem. Derudover laver vi et program for ugen, der fx kan indeholde: Besøg i Kucheza, efterskolebesøg, vinterbade ved Moesgård, fællesspisning, kulturoplevelser osv
Programudvalg: Emilie, Matias, Laura, Sally, Hans Martin
Vi skal også sørge for madrasser, sovegrej, tøj?, tolke?
Folder: Inden festen vil Bibi, HM og Asger sørge for at få lavet en folder om støtteforeningen, så alle kan få at vide, hvem og hvad det er de støtter – og hvordan man fortsat kan støtte.
Vi diskuterede også at udsende nyhedsbreve til dem, der støtter økonomisk.
På selve dagen bliver der også solgt postkort.
Emil Felix laver plakat og hjemmeside – han skal have skrevne tekster fra Bibi, HM og Asger

Næste møde mandag d. 29 oktober kl 19 på skolen – lidt under en uge inden de kommer!! Kom og vær med til mødet hvis du vil være med til noget sjovt og uforglemmeligt – du kan også bare komme til festen    ref. Asger

Info- Materiale udvalget.

Arbejdes weekenden d.3-4 nov. Bliver også en weekend hvor alle der har lyst til at bearbejde genbrugs materialer til let tilgængelig materialer til juleværksteds produkter er velkomne. Det vil blive et slags arbejdende værksted, hvor vi arbejde fra 10.00- ca.15.00 ligesom arbejdsdag, hvor der også vil være frokost.

Alle der har en designer/produktudvikler i maven er  velkommen med ideer til produkter i denne weekend. Sæt kryds i kalenderen allerede nu !!!

Det kunne være en forsmag, hvis man som forældre har lyst til at være aktiv på juleværksteder.

Først skal vi samle materialer ind.

Foreløbig er der behov for materialer til smykke værksted, skrot værksted og gode tekstile klude. Efter efterårsferien ved vi hvor I skal aflevere det, så i kan bruge ferien til at samle guldkorn i.

Har du nogle gode kontakter til skægge materialer,  skæve/gode ideer,  har du bare lyst til at være med i materiale udvalget, og planlægning af "bearbejdelse weekenden d. 3-4 nov."  Eller har er du bare nysgerrig på hvad materialeudvalget kunne være. Så kontakt Johanna

8614 0206 el. 21635805