Århus Friskole d. 26. oktober 2007

SMÅBØRNSRYTMIK PÅ FRISKOLEN!

Der er stadig ledige pladser på rytmikholdet for 2-3-årige og deres forældre.

Undervisningen foregår på Friskolen;

4 søndage:   28/10, 4/11, 18/11 og 25/11  kl. 10 - 10.45

Pris: 200 kr.

Skynd dig at melde dig til på tlf: 86986847 / 30292878

Syngende hilsner fra Lene (mor til Hanibal i 0.kl.

P.S: Holdet for de 4-5-årige er desværre aflyst i denne omgang pga for få tilmeldinger

Hamsterbur

I 5. klasse har vi lige fået en hamster, og vi har lånt et bur, som vi ikke kan beholde. Hvis du har et bur, du vil sælge billigt til klassen, kan du sende en mail til sylvester@gmail.com

Med venlig hilsen 5. klasse

HUSK

Arbejdsdag  lørdag 3. november

Opgaverne vil være:

Feje gårdsplads

Dække graverenden til (ved Søholmvej)

Fjerne mursten

Baguncaco – Fest og Besøg næste lørdag

Kære alle!

Næste lørdag starter en spændende uge på Århus Friskole, når vi får besøg af nogle af vore brasilianske venner:

Renato 24 år (siges henato), Markus 20 år (educador), Elvis 16, Ricardo 15 (hicardo), Eduardo 15, Leo 11 plus Dominga 59. Altså 6 drenge og en  kvinde (som vi ikke kender endnu).

Deres normale leder, Joselito kunne desværre ikke tage med, da han måtte blive hjemme for at tage vare på deres nyrenoverede lokaler, som de har fået betalt af den japanske ambassade i Brasilien. Der er håb om en bedring af deres vilkår fra nytår, men lige nu har de ingen penge at gøre med  tværtimod skylder de for strøm m.v. Ambassaden vil kun give penge til materialer – ikke løn. Det udmatter de voksne, som er tilknyttet Baguncaco.

En svensk støttegruppe har inviteret dem til Sverige, og så spurgte de unge, om der også var mulighed for at besøge Århus Friskole i Danmark. Det var der jo så –men vi har lovet, at finansiere en del af turen -  13.500 kr + billetter Gøreborg-Århus, Århus-Kbh. + selvfølgelig det som det koster, at have dem boende.

Lige nu har vi ca 10000 kr på kontoen. Resten – og gerne også  penge til at sende med dem hjem, håber vi at tjene ved den store støttefest :

Lørdag d.3 november 19-02    Entre 50 kr - alle under 16 år 20 kr

Program : 19:00 ÅF Big Band 19:30 Grupo Baguncaco

20:10 Happyhed 21:10 Via Viki 22:00 Slo Down

23:10 Flødeklinikken 24 - 02 DJ Peter Plus + DJ Fox Fire

Man kan hjælpe og støtte projektet på mange måder: Dels ved at møde op til støttefesten og tage sine venner og sin familie med.

Derudover er man meget velkommen til at bage en kage og tage med til kageboden – som bliver indrettet i musikrummet.

Vi mangler dørfolk til at tage imod entre – mange til oprydning og rengøring søndag kl. 10    -  ring eller sms til Maria 25484316

De, der gerne vil være med til selve det at være vært for vores gæster, skal komme til møde på mandag kl 19 på Friskolen. Her vil vi aftale program for besøget, indretning af Rød Gruppe ( hvor de skal bo), og i det hele taget, hvordan vi kan få dem til at have et godt ophold. Vi ved foreløbig, at Baguncaco skal i Kucheza tirsdag og på besøg på Rød Gruppe lejr onsdag.

Camilla og Debbie, gamle elever på skolen, som var på besøg hos Baguncaco her i foråret - og jeg henter dem i Frederikshavn med skolens bus lørdag. Vi er tilbage på skolen ca. Kl 17:00. Det ville jo være fint med et lille sambaorkester til at modtage dem, når de kommer – hvad siger I 9.klasse og 8. ?

Hvis man vil støtte med penge : Kontonummer: Sydbank 7120 1039865

Venlig hilsen Asger

Musikere søges

Mit navn er Jesper Rothmann, og jeg skriver på vegne af East Coast Big Band.

Vi er bosat i Odder, og søger i øjeblikket nogle musikere. 1 trompet, 2 trækbasuner, 1 tenorsax, og 1 bassist.

Musikerne skal have lidt erfaring med nodelæsning, gå-på-mod, være klar på godt sammenhold, og ind & udenbys arrangementer og koncerter.

Vores næste sæson starter onsdag d. 31 oktober, med vores nye dirigent, som er studerende på konservatoriet i Århus.

Herefter vil vi have fast øvegang hver onsdag kl. 19 – 21.

Vores Big Band består af unge i alderen 14 – 28 år, og vi glæder os til en ny sæson med nye arrangementer.

Mere information kan findes på vores hjemmeside www.eastcoastbigband.dk

Hvis du har spørgsmål, eller interesse kan jeg kontaktes på tlf.

30 29 97 61, eller via mail på info@eastcoastbigband.dk

Bolig søges i Stavtrup

Vi er en familie på fire, som søger bolig i Stautrup/omegn. Vores Datter Gaia Rebecca har været så heldig, at få plads på Århus friskole 2008. Hun har en lillebror David Sigurd, som er 1 år gammel.

Vores drøm er at komme til at bo i et fællesskab i Stautrup området. Minimum 80 kvadratmeter. Dog er vi også interesseret i andet. Vi bor for tiden på Nørrebro, København i en andelslejlighed. Vi er fra Århus oprindeligt.

Min kone hedder Lisa og er uddannet afspændingspædagog. Fagligt og privat ligger hendes interesser indenfor dans, fri bevægelses dans, spiritualitet, alternativ behandlingsformer, børn og rytmik.

Jeg hedder Christian Toft specialestuderende på psykologistudiet. Mine faglige interesser peger i retning af traumatiserede børn, set i et kritisk psykologisk perspektiv. Hermed mener jeg, at mit fokus mere ligger i det samspil børn har med deres omgivelser frem for "blot" at se traumet som værende et individuelt indre problem. Privat holder jeg meget af at lave mad, hygge og gå lange ture i naturen.

Vi kan kontaktes på telefonnummer 35 85 11 03 eller 23 92 96 16

mail christian-toft@hotmail.com