Århus Friskole d. 23. november 2007

BILLETTER TIL MUSICALEN

Vi spiller ”Rejsen til Afrika”

tirsdag

onsdag

torsdag i næste uge kl.19.30

Køb billetter hos Tine og Gitte

Pris: Voksne 30,- kr. Børn 20,- kr.

Efterlysning – pung og taske

Pungen har han haft siden børnehaveklassen. Det er en spiderman´s pung i rød og sort. Den er af stof med velcro lukning. Der er et billede af Sean med kasket og sminke fra Århus festugeoptog fra BH.klassen hvor han spiller tromme. Billedet er i en plastik lomme midt i pungen. Der er en seddel med telefon numre på Far, Mor & Magnus. På pungen hænger der en lang kæde med en lille karabin hage så den kan sidde fast i tasken. Pungen er sidst set i SFOén hvor Sean skulle ringe. Der var på tidspunktet ca. 8 kr i den.Sean har også forlagt sin lille sorte taske til en Game-boy micro. Den er uden særlige kendetegn.
Den er lavet af et gummiagtigt materiale med en lynlås så den kan åbnes halvt op. Der hænger en lang sort strop på til at tage den over skulderen. Når man åbner den er der en lille netlomme til at ligge spil i.
Kontakt venligst
Sean i 3 kl.
Liff i BH. Klassen
Mor;
Catriona Thomsen : 29916084
Magnus; 20773016
Far; Esben; 20998666

HUSK AT AFLEVERE PAKKER TIL PAKKEKALENDEREN

HILSEN SFO

Materialer til juleværksted søges

Hvis I har uldgarn, blonder eller knapper i jeres gemme, som I ikke skal bruge – vil gi gerne bruge det i syværkstedet til udsmykning af gaver.

Venlig hilsen Karin

Jeg mangler flotte farverige plasticposer til mit juleværksted. Så hvis I har for mange poser derhjemme, vil jeg gerne ha’ nogen.

Hilsen Gitte

Idræt i 2. og 4. klasse

Næste uge kan vi ikke have idræt i salen pga. musical. Vi laver derfor idræt/lege udenfor. Husk tøj og sko til udendørs idræt.

Venlig hilsen Karin

2. klasse og 3. klasse

skal på Naturhistorisk Museum tirsdag den 27. november. Vi tager af sted lige efter maden og er først tilbage på skolen 14.30!

Venlig hilsen Marianne og Merete

Har du tid og lyst til at komme og hjælpe på juleværkstederne fra den 10.-18. december – så kontakt Hanne.