Århus Friskole d.25. januar 2008

BLÅ – mandag d. 28-01

Skal vi på udflugt til arbejder- og industrimuseet i Horsens. Vi tager af sted kl. 9 og er tilbage kl. 13.30.

Husk madpakker og drikkelse!

I forbindelse med vores emne om 2. verdenskrig har vi i de 2 næste uger værksteder på tværs af klasserne: Teater, film, tableaukasser og skrive- læse værksted.

Børnene har valgt sig på et værksted, som de skal arbejde på mandag, onsdag, fredag formiddag og torsdag eftermiddag.

Vi slutter emnet af med fernisering og forevisning af filmene og teaterstykket fredag d. 08-02 om formiddagen.

Vi siger også farvel til vores 2 fantastiske praktikanter fredag d. 8., hvor de skal tilbage på seminariet.

Hilsen BLÅ LÆRERE

2. klasse

I uge 5 og 6 kan vi ikke have idræt i salen på grund af fastelavnsfesten. I skal derfor have tøj med, så vi kan være ude.

Venligst Line

BLÅ gruppe

Til tableaukasse-værkstedet

ALLE – Husk at tage en kasse med!!

Hilsen Line og Anette

H U S K

M A D P A K K E

F R E D A G

Alle skal have madpakke med fredag – Lars er med på lærer week-end.

Til Forældrene

Jeg har igennem længere tid undret mig og ofte også irriteret mig over nogle forældres afleveringsvaner på Århus Friskole.

Som i det øvrige Danmark kan man mærke en stigning i antallet af biler blandt os, hvilket af naturlige årsager også medfører mindre plads på parkeringspladsen.

Som følge deraf  er det let at forestille sig mere ”kaos” og flere potentielt farlige situationer – ikke mindst for vores børn.

Jeg mener ikke, parkeringspladsen er for lille – der er f. eks. næsten altid pladser på den side, der ligger foran salen – og derfor kan det undre mig, at jeg og sikkert også andre tit oplever, at forældre synes det ok, at læsse deres børn af midt i indkørslen til den ene parkeringsplads eller sågar i den store indkørsel i midten.

Da vi alle har/ kan have travlt om morgenen, vil jeg gerne appellere til, at vi som udgangspunkt har at tage hensyn til hinanden, ligesom vi forhåbentlig også gør i øvrigt i trafikken.

Om ikke andet kunne man måske som minimum bede folk om at overholde færdselsreglerne.

I  håbet om forandring

Charlotte Glavind

F A S T E L A V N

8. og 9. klasse møder kl. 8.00 næste fredag, dvs. 1. februar – pgr. fastelavn.

Bigband varer til kl. 15.00!!

Fastelavnsprogram:

13.00:       7. kl. velkomst