Århus Friskole d. 8. februar 2008

Tak for en dejlig fest! Til 7. klasse og deres forældre. Tusind tak for en fin fastelavnsfest. Godt organiseret og god stemning. Dejligt at komme til en rengjort skole i mandags. Hanne

Tong er d. 1. februar startet i som støttelærer i børnehaveklassen og i fritidsordningen. Velkommen!

Manuskripthjælp i 8. klasse

I sidste uge havde 8. klasse besøg af forfatter Lise Helledie. Lise lavede forskellige skriveøvelser med klassen, gav respons og endte med novelleskrivning. Lise har novellerne med hjemme for at give skrivetips.

Udgives som novelleantologi efterfølgense med anmeldelser fra forældrene i 8. klasse. Sjov uge. Hanne

Kære alle børn i blå gruppe. Efter vinterferien åbner jeg et keramik
værksted som I kan melde jer på som valgfag.
Værkstedet er åben om fredagen fra 12:30 til 14:00
Der vil være mulighed for at dygtiggøre sig i dreje, plade, modelere,
glasur, lerfaver og andre teknikker indenfor keramikkens fantastiske verden.
Kom, kom, kom og vær med det kan kun blive sjovt...
Mange gode hilsner Christian

Bolig søges til familie på fire

Vores datter skal starte på friskolen til sommer.

Andelshus i bofællesskab, mindst 90 m2, søges, helst i Stautrup.

Eller leje/fremleje af andelsbolig i bofællesskab i Stautrup.

Evt. bytte med andelslejlighed på Engdalsvej, pris 1,2 mil. 2100 i husleje.

Ring til Christian Toft, 23 92 96 16, christian-toft@hotmail.com

Cykelvogn købes

God brugt cykelanhænger til 2 børn købes. Det må gerne være en Winther.

Henv. Ingrid 86950466

Bofællesskab i Stavtrup søges

Vi har gennem flere år tænkt på at, vi hellere vil være en del af et bofællesskab-end være traditionelle husejere med hverdagstrummerum og ”egne matrikelopgaver”, Derfor har vi overvejet at flytte i et bofællesskab i Stavtrup, (om end chancerne er små).

Vi skrev da også vores børn på ventelisten til friskolen, i fald ”missionen skulle lykkes .

Skolen var hurtigere end os og børnene, Katinka og Ludvig, fik i sommers plads på skolen (hhv. 4 og 0, kl.) Men vi bor stadig i Brabrand og er pt. ved at gøre huset klar til salg.

Så… hvis der bliver en bolig ledig i dit bofællesskab, som er et fællesskab hvor man udover fællesspisning, fælles arbejdsindsats og hyggeligt socialt liv, også lægger vægt på rummelighed og åbenhed over for hinandens forskelligheder… så kontakt os på

Tlf. 86262707 el mob. 28447505 og 28446527. Mvh Robert og Line Rinkovski

God vinterferie til alle!

Vi håber at se jer raske og rekreerede efter ferien.