Fredagsbrev uge 8

Til 2. klasse

Jeg afspadserer på mandag d. 25.2. Jeppe er vikar for mig.

Hilsen Anette

Kære alle blå børn og forældre!

Der har været meget stor interesse for at deltage i ler/keramik værksted om fredagen. Derfor har jeg sammen med de blå lærere delt børnene op i 2 hold, der hver får 7 gange hver. 2. klasse har de første 7 gange.3-4. klasse har de sidste 7 gange.

Vel mødt! Hilsen Christian

Natur/Teknik i 3. klasse

Vi har afsluttet et forløb om dyrene på Afrikas savanne. De næste uger frem skal vi arbejde med Universet.

Jeg er på kursus nogle tirsdage og der vil Søren være vikar i natur/Teknik.

Mianne

Husk! Vi laver påske-karsebakker i næste uge. Medbring bunden af en tom mælkekarton, hvis du vil være med.

Hilsen SFO

Stort lækkert dobbelt kaninbur på høje ben til salg. Evt. incl. Skåle, snore, kravlerør og stiger. Hvis ønsket kan 2 søde hun kaniner også medfølge.

Samlet(favorable) pris 500 kr.

Elev fra de større klasser, søges til undervisning i klaver!

Marcus 2. klasse

Godt nyt fra Afrika!!

Hej alle nordboere.

Hele 8. klasse sidder ligenu i en varm bus på vej til Durban, efter 2 vildt fede dage i Soweto. Vi spillede på en Soweto skole og i et blikskur-township sammen med nogle totalt seje unge fra s.k.y, et sted der minder om Baguncaco, super fedt med megen energi. Ungerne er helt oppe og med på at rejse. Så starten er bare god. De næste dage skal vi være i Port Shepstone. Vores værter virker tjekkede og søde- så der bliver sikkert også stort. Vi tænker på jer deroppe i kulden.

Kærlig hilsen 8., Maria, Asger og Jeppe.

Slo Down CDér til salg. 50 kr stykket. Pengene går til 7. klasses 8. klasses tur!

Henvendelse til Tine

Rigtig god weekend til alle!