Fredagsbrev

Århus Friskole d.25. april 2008
 

Er vi energibevidste og ansvarlige forældre..... TJA
Blå gruppe har haft besøg af en emergirådgiver. Det var ret sjovt. Og det syntes jeg vi forældre skal give en respons på.
Hvor "gode" er vi, lige nu, til at bruge el i hjemmet. Gå ind på elsparefondens hjemmeside og tilmeld dig klub1000.
Her skal du indtaste elforbrug 2 gange i løbet af en uges tid. Du får et resultat for hvor meget du bruger mere eller mindre en gennemsnitlige danske fammilie. Send resultatet til mig, så laver jeg friskolens gennemsnit og en top 10 der bliver offeentliggjort i fredagsbrevet inden sommer. Besvarelsen bliver selvfølgelig anonym. Hilsen Jonas.
Email: jonassanna@privat.dk

 

 

GLEMMETØJ I GLASGANGEN SKAL VÆRE AFHENTET SENEST TIRSDAG AFTEN – ONSDAG BLIVER RESTEN KØRT TIL RØDE KORS

 

 

 

 

 

 

 

 

creative:crowd

crazy:camp

VAREDEDEKLARATION

crazy:camp afholdes af creative:crowd, der er et tværfagligt, non-profit netværk be­stående af frivillige, der er engagerede i at udforske og udfor­dre metoder til krea­tivt samarbejde.

Vi tror på at kreative idéer har optimale vækstbetingelser i tværfaglige grupper, der følger struktur­erede arbejdsproc­esser.

Samtidig tror vi på at kreativt arbejde skal være både sjovt og stimulerende.

Vores primære ar­bejdsområde er at arrangere koncen­trerede workshops for organisationer, der ønsker kreativ sparring.

Samtidig arrangerer vi specielle, kreative forløb, der har som det primære formål at give andre en sjov og lærerig oplevelse.

crazy:camp er et ek­sempel herpå.

Yderligere information:

www.creativecrowd.dk

creative:crowd præsenterer hermed sommerferie­projektet crazy:camp for børn på Århus Friskole.

Til alle børn som hader at sidde stille…

Denne sommer inviterer kreativitetsnetværket creative:crowd de mest tossede, kloge og energiske skarnsunger, både drenge og piger, til at deltage i en intenst og tophemmeligt 3 dages crazy:camp. For at være med skal du bare være fra 3-6. klasse, have ild i røven, og så skal du have lyst til at gå på eventyr. Det allervigtigste er dog at du har lyst til at bruge 3 dage i sommerferien sammen med 19 venner. I skal sammen hitte på en masse geniale idéer, og hjælpe nogle voksne med at løse en op­gave, som de ikke selv kan finde ud af. Når ugen er omme, skal I vise alle de gode idéer frem for de voksne – så kan de se hvem der bestemmer!

Det bliver vildt, det bliver sjovt og måske også en lille smule farligt!

Vil du være med når sommerens crazy:camp starter?

Til Mor og Far…

crazy:camp foregår i uge 32 og er et 3 dags forløb, hvor dit barn bliver udfordret på alle sine sanser, og ikke mindst sin kreativitet – og du som voksen kan nyde glæden ved at få et meget træt barn hjem. Formålet med crazy:camp er først og fremmest, at de deltagende børn skal have det sjovt og få spændende oplevelser sammen med ligesindede venner. Samtidig har vi det pædagogiske mål at udvikle børnenes samarbejdsevner og evne til at løse abstrakte opgaver. crazy:camp er et nøje tilrettelagt kreativt forløb på 3 dage, hvor børnene i grupper løser opgaver der er stillet af lokale organisationer, som til gengæld for børnenes kreative idéer finansierer forløbet. crazy:camp skal dog først og fremmest være sjovt for børnene, hvorfor der er masser af plads leg og oplevelser.

Vi tror på at crazy:camp vil være en både sjov og lærerig oplevelse, men det er naturligvis børn og forældre der bedst kan vurdere dette. Derfor er vi meget interesserede i at høre jeres mening, så vi kan lodde interessen for projektet. Hvis I synes projektet lyder spændende hører vi meget gerne fra Jer og kvitterer til gengæld med at give jeres børn de tre sjoveste dage i deres sommerferie.

Hovederne bag

Styregruppen der står bag crazy:camp består af: Tina Broberg, 31 år, mor, tidligere ansat hos Kaospiloterne og nu ph.d-studerende på Aarhus School of Business. Tina har aldrig haft et ur, og hendes ynglingsfarve er pink. Troels Mønsted, 26 år, Videnskabelig Assistent på CAVI, Aarhus Universitet. Troels elsker at svømme, men han spiller guitar i stedet for. Trine Langballe, 27 år, mor, lærerstuderende. Trine er faktisk meget sjov, selvom hun er crazy med en hæklenål. Lars Hedemann, 27 år, ph.d-studerende Aarhus School of Business. Lars bliver frygtelig søsyg og har to guldfisk. For mere information Kontakt os, eller læs mere på vores hjemmeside:

www.creativecrowd.dk - Troels: troels@creativecrowd.dk : 2844 0734 - Lars: lars@creativecrowd.dk : 2071 0036

creative:crowd

www.creativecrowd.dk