Århus Friskole d.08. maj 2008

Lærerfordeling næste skoleår ser således ud:

Bh. kl.            Christian

1. kl.               Marianne

2. kl.               Karin – ny

3. kl.               Anette

4. kl.               Tine

5. kl.               Trine – ny

6. kl.               Ole

7.kl.                Gitte

8.kl.                Christian S – ny

9.kl.                Jeppe

I 10 år har jeg været specialundervisningslærer, koordinator og souschef på Århus Friskole. Fra 1. august har jeg besluttet mig for ikke at være souschef mere, men med glæde fortsætte med at være koordinator og speciallærer.

Opgaverne i ledelsen er vokset og har ændret karakter gennem årene. Så nu er tiden kommet, hvor det ikke rækker med en leder med 5 undervisningslektioner og en souschef med 21. Med andre ord skal vi have en viceskoleleder med cirka 15 lektioner og derudover tid til at sparre med Hanne, udvikle ledelsen og løse nogle administrative opgaver. Jeg glæder mig.

Ingrid Jørgensen

Nu er det jo badevejr og vi har badebassin fremme i SFO – derfor skal børnene have håndklæder med, da skolen ikke har så mange.

Hilsen SFO

OBS: Børnesår i SFO

Hvis I opdager mærkelige små sår på jeres barn, kan det være børnesår, og det skal behandles med penicillin!

Anne

EFTERLYSNING

Jonas fra 1. klasse har mistet sit Dualmaster spil.

Jonas, Jens-Peter og Anja

Tlf.: 23688781

Efterlysning: Marcus 2kl. har mistet sin "Lille-Per"-hue, blå og grå stribet med rund kvast, strikket af mormor og savnet...

Ønskes:  Undervisning af større elev i klaver eller guitar ønskes af samme.

Tlf 29801212

Lille skemaændring i Blå for 2. og 4. klasse:
På grund af læsekurser i begge klasser er skemaet ændret fra nu til sommer således:
4. klasse onsdage 10- 11.30: Dansk med Asger
2. klasse onsdage 10- 11.30: Dansk med Anette

Hilsen Blå lærere

Arbejdslørdag 24. maj

Arbejdsopgaver:

Skifte lysstofrør i sal, male sal,

sætte ny mørklægning i gavl i sal, male trappe til

formning + glasgang, sætte væv op i køkkenet,

banke hul i væg til lærerværelse fra gammelt depot

Vi har i år af forskellige årsager aflyst et par arbejdsdage, så derfor er det ekstra vigtigt, at der dukker rigtig mange forældre op d. 24. maj.

Vi ses

Hanne

OVERDÆKNING TIL VORES NYE SCENE.

Skolen har i vinter købt en ny scene. Den var bl.a. i brug til Fastelavn.

Den gamle scene, vi havde, var en afskedsgave fra Jonas Lassens klasse, der gik ud i 1983, så tiden var vel ret beset inde til lidt nyt.

(Jonas Lassen er i dag forældre til flere børn på skolen).

Den nye scene har ingen overdækning, så vi er gået i tænkeboks m.h.t. at købe, eje, låne, selv sy…..

Er der nogle forældre, som har evner inden for dette felt eller har gode kontakter, må I meget gerne ringe eller maile til mig.

Hanne