Århus Friskole d. 29. august 2008

Festuge

På mandag starter forberedelserne til Festugeoptoget, som løber af stablen fredag den 5. september kl. 15 fra Ryesgade. Optoget slutter på Store Torv kl. ca. 16.

Lille gul laver deres eget ”optog” i optoget og er derfor ikke med på fælles værksteder. Dagen forløber ca. således:

Morgentime i klasserne

I salen kl. 9.40

Værksteder 10-11.30

Værksteder 12.30-14

Der er ingen, der møder kl. 8.00 og ingen der har timer fra 14-15. Der er flg. Værksteder:

Lille gul – diablo – stylter – dans  - trommer – hatte – dokumentation/reportage

Forventninger til forældrene

Sørg for at jeres barn er behørigt klædt ud – i farverne rød, gul eller orange. På enkelte værksteder er der sikkert specialaftaler om udklædningen.

- Under selve optoget skal forældre gå langs/ved siden af  optoget og ikke inde i optoget, da optoget ellers ”brækker”.

- I skal hente jeres børn v. Store Torv/nogle børn går selv hjem, men alle skal sige farvel til deres kl. lærer, så vi har styr på, om nogle er glemt.

- børnene får juice, når optoget er færdigt v. Store Torv.

- vi mangler 2-3 forældre, der vil hjælpe med at sminke fra 12-14 om fredagen.

Transport til optoget

Lille gul og blå fragtes i lejede busser til Ryesgade. Rød og store gul tager 5’eren.

Alle på diabolo hold, som selv har diaboloer, skal huske at tage dem med mandag.

Hanne

Det fantastiske orkester Jethro Tull lever, turnerer (i DK efterår 08) og har i år 40 års jubilæum.

Kom til Tull-træf d. 9/11, hvis du har lyst!

Send en mail og hør mere: henrikogskipper@stofanet.dk

Henrik Christiansen (Maya 2. kl.)

Kursus:
D. 3- 9 skal jeg på kursus i Cooperative Learning, en undervisningform hvor kommunikation og fagligt arbejde organiseres i særlige samarbejdsmønstre, som bl.a. fremmer en differentieret undervisning. Kurset er en " appetitvækker". Jeg er spændt på, hvad der gemmer sig under betegnelsen " fremtidens undervisningsform".
Søren ( SFO) er vikar for mig i morgentimen med 3. klasse og på festugeværkstedet.
Hilsen fra Anette

SFO

Maria i SFO har sagt op pr. 01/09. Huns skal starte på PGU. Vi ansætter en ny medhjælp.

Hus til salg i Stavtrup

Vi har vores lille villa til salg i Stavtrup på den absolut bedste beliggenhed på Søskrænten, meget tæt på Brabrandstien.

Det drejer sig om Søskrænten 75, der har stue + 3 værelser på i alt 92 m2 med en dejlig have på 216 m2.

Huset er fra 1991 og ligger for enden af et lukket vænge i ekstremt børnevenligt kvarter. Prisen er 2.298.000. Overtagelsesdatoen er d.1.3.2009.

Ring for et uforpligtende kig til Hanne og Gert på 8628 3773 eller Gerts mobil 3034 5419.