Århus Friskole d. 12. september 2008

Lammespyd til salg.

Til Høstival stegte 8. klasse 2 lam, som man gør det på Pampaen i Argentina.

En let og effektiv metode, hvor lammet ikke bliver brændt.

Spyddet er til salg – fx 400 kr.

Opskrift medfølger.

Er det noget for 7. klasse ? eller andre ?

Henvendelse til 8628 5501

Blå Gruppe:
Børnene må gerne tage rollespilsvåben med på lejr, husk navn på.
Hilsen Blå Lærere

TILFØJELSE TIL TELEFONBOG

I 3. klasse er Emilie Hertz Iversen ved en fejl ikke opført:

Emilie Hertz Iversen

Bjarkesvej 5, 8230 Åbyhøj

Janne Hertz – 28925940

jh@kognitiv.dk

Claus Iversen – 21930293

cl@viauc.dk

Ny pige i 6. klasse:

Klara Kjær Bilstrup

Chr. Winthersvej 27, 8230 Åbyhøj

familienbilstrup@stofanet.dk

Jeanette Bilstrup – 61102495

Mads Bilstrup – 26239194

GUL GRUPPE LEJR I NÆSTE UGE ER AFLYST! – OG UDSAT TIL UGE 43

Vi opdagede i går at Møgelølejren – ”som vi altid har i uge 38” …. – er lejet ud til anden side. Vi ved ikke hvorfor vi er røget ud af deres bookingsystem, men et eller andet er gået galt. Vi voksne fra Gul gruppe har i dag fredag holdt møde, og er nået frem til, at en flytning af lejren frem til uge 43- ugen efter efterårsferien – er den bedste løsning.

Der ligger over 20 år lange traditioner i Møgelø-turen, og selv om vi kunne finde en anden lejr til på mandag – vil det være en ringe erstatning for Møgelø.

Vi beklager de gener, det medfører for nogle af jer.

Lærerne i Gul gruppe

2 biletter til "Anders Matthesen...Vender tilbage"

onsdag d. 15.10.08 i Musikhuset.

til salg 310 kr pr. stk.

Jeg skal desværre rejse :-)

hilsen Hanna

Fra vision til realitet – nyt byggeudvalg.

Vi har det sidste halvandet års tid haft et byggevisionsudvalg, som har drømt om, hvordan skolen skal se ud fremover.

Vi havde store drømme, som vi måtte drosle ned på, efterhånden som det økonomiske aspekt også blev en del af diskussionen.

Vi er nu der, at vi har besluttet at flytte hele Gul Gruppe ud i en ny tilbygning.

Vi har derfor nedlagt visionsudvalget, men opretter hermed et nyt udvalg/nye udvalg – nemlig et ”realitetsudvalg” – et udvalg, som sammen med lærerne og bestyrelsen, skal tage stilling til forskellige tilbud, snakke materialer og priser samt et udvalg vdr. ombygning på skolen, organisering af forældrearbejde m.m.

Hvis I mener, at I sidder inde med kvalifikationer, som kan matche ovenstående udvalg, må I meget gerne melde jer. Dvs. et byggeudvalg, hvor man skal have byggeteknisk indsigt samt et udvalg, hvor man til dels skal have forstand på ombygning, men også have flair for at organisere forældrearbejdet i forbindelsen med ombygningen.

Ring eller mail til mig.

Hanne