Århus Friskole d. 10. oktober 2008

mangler en forældrevikar til lærerdagen d. 20- 11 fra kl. 8.40- 14.
Claus kunne ikke, så mail til mig hvis du kan!
Hilsen fra Anette

BLÅ GRUPPE UDEN JORD OG MUDDER

Efter efterårsferien starter vores HJEMMESKO ordning igen.

Alle børn har en skohylde i Blå Fællesrum til deres skiftesko.

Hilsen Blå Lærere

Efterlysning

Martin i 4. klasse har mistet sin helt nye blå cykelhjelm. Har nogen set den?

Henvendelse 86741241 (Ida)

Hej alle børn i 3. klasse. Husk nu jeres idrætstøj hver mandag efter efterårsferien.

VH Karin

Fra efterårsferien og frem til påske er der sy tilvalg for Rød gruppe hver mandag fra 14-15.30.

VH Karin

SFO NYT

Fredag holder vi en lille ”GULD” fest til samling: På mystisk vis dukkede der pludselig en guldtand op i ”Fritteren”. Hvor den kom fra og hvordan … Det er en gåde! Men vi solgte den for 188,- kr., og derfor er der guldkarameller, guldbarrer, guldpenge og naturligvis gul sodavand til samling!!

PS: Vi har besluttet at børnene efter ferien godt må ha’ kort med igen.. Men det er et forsøg. Hvis der igen bliver vrøvl og personalet må bruge tid på at finde stjålne kort osv, osv, så bliver det forbudt igen. Og lad for guds skyld de små legomænd blive hjemme.

Hilsen SFO

ALLE SKAL HAVE