Århus Friskole d. 31. oktober 2008

Hus bag friskolen til salg

Har du børn på Friskolen og er træt af at køre dem frem og tilbage, så er der

et hus til salg på Søholmvej 29 for under 2 millioner.

Det ligger lige bag børnenes byggeplads ”Grumserup” – så børnene kan bare smutte ned ad bakken ved Grumserup, når de skal i skole.

De får ca. 200 m. til deres klasseværelse.

Boligen

Huset er 132 kvadratmeter og har 45 kvadratmeter kælder.

Kontakt Lise Helledie på 60 64 16 76 eller

DanBolig Andersen & Gedsø

Viby Torv 4
8260 Viby J

VOICE Tlf.               86 11 00 44

Billeder fra gul lejr

og her er et link til Lars´s hjemmeside med billeder fra Møgelø

DØDSFALD

Det er med stor sorg, at vi har modtaget meddelelsen om Gert Reimanns død,

Gert var far til Søren i 5. klasse. Vores tanker er hos Helle og Søren. Gert skal begraves i dag fredag den 31. kl. 13 fra Frederikskirken.

På skolens vegne

Hanne

Bofællesskabet Søfaldet

I Stautrup 6 km fra Århus C har vi en andel til salg. Bofællesskabet ligger tæt på de fredede arealer ved Brabrand søen, er 18 år gammelt og har en velfungerende spiseordning. Andelsboligen er på 92 kvm fordelt på 2 etager. Indskud: 1.800.655 kr; månedlig ydelse ca. 4.400 kr. Henvendelse til bestyrelsen: 8628 1466

Emma fra 7. klasse mistede i sidste uge 500,- fra sin pung, som lå i tasken i 7 kl. Har nogen undret sig over at deres barn pludselig havde flere penge på hånden eller lign. kunne det måske drøftes i hjemmet, - Vi håber selvfølgelig at pengene dukker op, men det ville også være rart for det barn der evt. har taget pengene at kunne vende tilbage med go samvittighed og få det ud af verdenen. Der har vist også været besøg fra Højvangsskolen sidste uge, så opklaringsarbejdet er nok ikke så enkelt endda. MVH B.L.
Mail. b.lunne@pc.dk

Min blå regnfrakke er blevet væk. Hvis i finder den, så kom og aflever den til Emilie i 3. klasse.