Århus Friskole d. 14. november 2008

Blå Gruppe!
Rettelse til den udsendte musicaltidsplan:
Musicalarbejdslørdagen er d. 17- 1- 2009, og ikke d. 17- 11.
Frem til vinterferien vil vi inddrage så mange fredag som muligt til matematik i klasserne fra 10- 11.30.
Børnene skal derfor have både penalhus og matematikbogen med om fredagen.
Hilsen Blå lærere

Keramik i Himmelrummet

Udstilling og salg

af Keramiker Susanne Bidstrup

lørdag den 22. november

søndag den 23. november

kl. 11 – 17

Råhøjvænget 3 -5 Stautrup

L U S

Det er som om den almene opfattelse af det at ha´lus har rykket sig. Før i tiden holdt man sit barn hjemme fra skolen, indtil barnet var lusefri efter lusekuren. I dag er der børn, der kommer i skole med lus, selvom de er klar over det i hjemmet.

Kan vi ikke blive enige om, at hvis vi skal ha´en chance for at blive lusene kvit, så må børnene ikke møde på med lus og æg!!

Vi voksne i SFO får det også hele tiden, og bruger tid, penge og GIFT i håret mange, mange gange om året.

Hilsen SFO

Forældre til Juleværksteder.

Fra 10. december til 17. december er der som vanligt juleværksteder på Århus Friskole. Vi håber at se nogle forældre i løbet af perioden, som har lyst til at hjælpe på et af de eksisterende værksteder, eller måske på et helt nyt og selvopfundet værksted.

Hvis man har lyst til at deltage, skal man lige give Hanne besked på tlf. nr.: 86283358. (Juleværkstederne kører fra kl. 10 – 14 alle dage, mens der er klasselærertimer hver dag fra 8.40).

Så kører bussen!

Vores dejlige bus har det rigtig godt, og det skulle den gerne blive ved med. Vi søger en 4-5 personer, som har lyst at være med til at se bussens skrog igennem (o. lign.) et par gange om året.

Ring til Peter Andresen på tlf. 86283358, hvis du har lyst og evner ud i busvedligehold.