Århus Friskole d. 28. november 2008

Frikvartererne i Blå
Vi har besluttet, at Blå Gruppe efter vinterferien, skal følge de ringetider, der gælder for de andre grupper på skolen.
På den måde kan vi ringe ind til hele skolen i stedet for gruppevis. Dermed bliver det lettere for børnene i Blå at komme ind til time, og vi vil udnytte tiden bedre til undervisning.
Før vinterferien får børnene et nyt skema med de nye ringetider.
Der vil være timer:
8. 40- 9. 25
9. 40- 10. 25
10. 35- 11. 20
12. 30- 14. 00
Hilsen fra lærerne i Blå

Kom til julestue hos Anne, Mondrupsvej 8 på lørdag og søndag fra k. 13 til 17. Salg af keramik, øko syltetøj, julekort, juledekorationer, ragsokker og sjaler – alt sammen håndlavet, naturligvis.

Mobiltelefoner i Blå

Forslag:

Børnene i Blå må gerne have mobiltelefoner med i skole.

Mobiltelefonerne må være tændt i frikvartererne.

Vi vil lære børnene at bruge mobiltelefonerne med omtanke, dette indebærer at

- børnene slukker mobiltelefonerne i timerne.

- børnene slukker mobiltelefonerne under spisning og på arbejdshold.

- børnene ikke bruger mobiltelefonerne til mobning.

- børnene ikke optager hinanden uden samtykke.

- børnene ikke bruger mobiltelefonerne i konfliktsituationer, men henter hjælp hos en voksen på skolen, der kan kontakte alle parter i konflikten.

Børnene i Blå må ikke tage mobiltelefoner med på lejr.

Hus/rækkehus ønskes til leje

Da Jonathan skal starte i børnehaveklassen til sommer, vil vi gerne flytte tættere på skolen. Vi vil gerne høre, om der er nogen der kender nogen, der har et min 4 værelses hus/rækkehus med have til leje i Stautrup eller omegn!? Max 7000 ekskl. forbrug.

Rikke Kirk, Gl. Kattrupvej 17, Gedved

e-mail: rikke-kirk@mail.dk

Killinger bortgives!
Vi har 3 killinger der er klar til at flytte hjemmefra om 14 dage hvor de er 12 uger gamle.
Det er udekatte der dog er vant til at komme ind i ny og næ og kan benytte kattebakke.
De er kælne, legesyge og vant til børn!
Der ud over har vi en 1/2 år gammel hankat vi heller ikke kan beholde. Også han er kælen og legesyg! De har alle fået ormekur!
Er du interesseret, så tag en snak med Silje, eller ring på 2065 9056 og snak med Pernille ! Jeg kan så evt. maile et par billeder af vidunderne!
Da vi bor nord for Ålborg vil Silje (fra 9.) evt. kunne tage kattene med til Århus så I slipper for turen nordpå!
Vi håber meget på positiv respons på ovenstående, da vi ellers vil være tvungne til at gå den tunge vej til dyrlæge!

Pernille

Debatudvalget

Pædagogisk udvalg er blevet nedlagt, fordi det er lærerne, der står for den pædagogiske linie på Århus Friskole.

I stedet har vi oprettet Debatudvalget.

Debatudvalget:

Vi holder møde d. 4. december hos Sanna og d. 5. marts hos Heidi.

Forældre der har lyst til at være medlem af Debatudvalget kan ringe til Sanna på 86284601.

Bedste hilsner

Debatdamerne

Garnrester søges

Jeg laver hækleværksted på juleværkstederne i næste uge. Mit ønske er, at vi kun skal bruge genbrugsmaterialer/genbrugsgarn.

Hvis I har lyst til at donere garn, så tager jeg gerne imod.

Mvh Gitte

HUSK AT SKOLEN LUKKER KL. 12.00 DEN 18. DECEMBER P.G.A. PERSONALETS JULEFROKOST

Kære forældre

I december tager jeg en måned til Ghana for at arbejde på et børnehjem. Og jeg har brug for jeres hjælp. Det er nemlig et meget fattigt børnehjem for gadebørn, børn der er blevet efterladt og børn, hvis forældre ikke magter at have dem i deres hverdag.

Det børnehjemmet mangler, som jeg håber i kan hjælpe med, er primært babytøj i alderen 4-8 måneder og stofbleer (i ved, dem fra 70'erne). Jeg stiller en kasse op inde på lærerværelset og jeg håber i vil gå jeres gemmer igennem og se, om der kunne være noget guld gemt.

Jeg tager afsted d. 10 december og kassen bliver derfor tømt d. 9 december.

Jeres aflagte babysager kan gøre en stor forskel for nogle børn, der kommer fra de dårligste vilkår i hele Ghana, så jeg håber i vil bruge lidt tid på at hjælpe...

Kærlig Hilsen og god jul fra

Johan