Århus Friskole d. 05. december 2008

Bofællesskabet Søfaldet

I Stautrup 6 km fra Århus C har vi en andel til salg. Bofællesskabet ligger tæt på de fredede arealer ved Brabrand søen, er 18 år gammelt og har en velfungerende spiseordning. Andelsboligen er på 92 kvm fordelt på 2 etager. Indskud: 1.500.000 kr,  månedlig ydelse ca. 4.400 kr (ved 2 voksne og 2 børn) Henvendelse 86156189 eller 29896189

Efterlysning
Jeg har tabt min helt nye
Sølvgrå Sony Ericsson mobil telefon W890

Der er findeløn hvis du finder den.
Frederik 5 kl.

AVISER

Vi efterlyser aviser (ikke ugeblade og reklamer) til vores papmache-værksted, der starter på onsdag.

Hilsen Tine og Karin O

Musik-juleværksted

Igen i år bliver der MUSIK-JULEVÆRKSTED,  hvor du og dit fede band kan indspille jeres hit i skolens studie.

Kravet til at indspille er, at jeres musik skal være 100% hjemmelavet! Og at I har øvet (evt. med hjælp fra jeres musiklærer), før I skal indspille.

Vi håber, at I er opfindsomme og pisse funky!

Hilsen Maria & Frederik Fedmo

2 MARSVIN og 1 KANIN

2 Søde marsvin med bur bortgives til en kærlig og ansvarlig familie.

Rar, udevant hankanin bortgives med ramponeret bur - også til rar familie.

henv. Hans Martin 86986847

Den mærkelige mand

Der var engang en mand, der sad ved et bord og læste en rund avis med fire hjørner. Så gik han ned til en havn, hvor der var tre både. Der var en normal båd, en halv båd og en båd, der ikke var noget af. Han sprang ned i den båd, der ikke var noget af og sejlede af sted til en øde ø, hvor folk modtog ham med stor jubel. Så gik han ind i en skov, hvor han faldt ned i et hul, hvor der var en løve. Så gav han løven en på kassen og en på kassen og så videre, da han var færdig, tog han alle kasserne og stablede dem ovenpå hinanden og kravlede op.

Emilie, 3. klasse