Århus Friskole d. 18. december 2008

Hej Venner fra Århus Friskole

Vi holder åbent hus nytårsaften. Alle er velkomne til at kigge forbi.

Kærlig hilsen

Gunner & Karin

gunner@internetsnedkeren.dk

karin@plakaten.com

Juleværkstedernes billedværksted

Billedværkstedet oppe i Formning har i år været noget af et tilløbsstykke. Vi har haft fuld hus af 22 ivrige børn alle formiddage og eftermiddage.
Der har været børn fra Blå, Rød og Store Gul, både drenge og piger. De fleste børn har været indstillet på at fordybe sig og gøre deres billeder færdige.
Vi har arbejdet med monotypi og maleri. Børnene har både lært nye teknikker og har også haft tid til at eksperimentere med dem. Det har virkelig været et arbejdende værksted med en koncentreret og energisk stemning. Store Gul har haft mulighed for at dyrke billedsproget, og de har været en stor inspiration for de små, der har kigget dem over skulderen og prøvet noget nyt efterfølgende. Det har været sjovt at opleve børnene lege med billederne, fint at opleve at de er blevet ved lag på lag på lag for til sidst at være tilfredse og stolte af deres værker.
Jeg er selv vild med juleværkstedstiden, for så kan jeg som lærer koncentrere mig om et værkstedsfag i en hel uge, det er en gave, og

jeg nyder at undervise en flok børn, der er topmotiverede, det er alle kræfterne værd.

Tak til alle jer der hjalp.

Hilsen fra Anette

Karoline fra 7. klasse starter på Viby Skole efter juleferien. Heldigvis skal hun blive ved med at gå til præst med klassen og konfirmeres sammen med dem. Karoline kommer også og er med til fastelavnsfesten.

Held og lykke!