Århus Friskole d. 09. januar 2009

Guitarundervisning

Har du lyst til at lære eller forbedre dine evner på guitar, har jeg her efter nytår plads til et par elever. Jeg har selv spillet guitar i en årrække, og har de sidste 8 år modtaget soloundervisning. Selv har jeg undervist i et år, med et bredt fundament indenfor forskellige genrer. Jeg underviser i Stavtrup. Jeg er tidligere elev på Friskolen, med eksamen i år 2006.

Simon Skipper Christiansen, storebror til Maya 2. kl.

Elektrisk guitar sælges

Fender Squier Bullet Stratocaster sælges i sort. Velholdt og vellydende, et par år gammel.  Med strop og helt ny gigbag (taske). En rigtig god guitar for begyndere/let øvede, som jeg selv har haft stor fornøjelse af. Guitaren kan ses og høres på bl.a. Youtube. Pris 600 kr./500 kr. u. gigbag.

Simon Skipper Christiansen, storebror til Maya 2. kl.

SFO

I næste uge arbejder vi med dåser. Medbring derfor tomme øl- eller sodavandsdåser, hvis du har lyst til at være med.
SFO

Hej alle.

Jeg har i denne uge opsagt min stilling som skoleleder på Århus Friskole.

Opsigelsen træder i kraft til sommer.

Opsigelsen bunder udelukkende i private forhold, hvor min mand har fået et lederjob for en større virksomhed.

Det har vist sig gennem efteråret at være meget svært, for ikke at sige umuligt, at få enderne til at nå sammen.

Bl.a. er de to timers transport, jeg har hver dag – jeg bor i Himmerland - nu i overkanten af, hvad der realistisk for, at min familie kan hænge sammen.

Jeg har været på skolen i mange år, så det har ikke været nogen nem beslutning, men jeg er overbevist om, at det er det rigtige for mig.

Bestyrelsen og personalet arbejder gennem foråret videre med en ny løsning.

Mon ikke der bliver lejlighed til at sige ordentligt farvel over ”en kop øl”, når sommeren nærmer sig!

Mange varme hilsner

Hanne

Brugte PC-ere

Skolen tager gladeligt imod aflagte - men fungerende PC'ere. De skal bruges til "læse-højt-på-dansk" computere i edb-rummet

med windows som styresystem.

Hilsen Ole

Forældrevikarer til SFO

Vi mangler forældrevikarer, når vi skal med på lærerdagen d. 23. januar! Hvis nogen kunne tænke sig at passe børn i fritteren, så meld jer endelig!!

Hilsen SFO

Til forældre og børn i blå

Vi er i fuld gang med musical nu, og lørdag den 17. januar er der arbejdslørdag for børn og forældre i Blå. De er fra 10-16.

Det er vigtigt at alle børn kommer, da Maria og Johan også er der og vil øve musik med dem.

Der er nogle forskellige hold I kan melde jer på: Rekvisitter, scenografi, sy, mørklægning og lys, opsætning af scene (der skal bruges som tilskuerplads) og et madhold, der skal lave frokost til hele banden.

Hvis man ikke kan komme denne lørdag, mangler vi nogle folk til oprydning torsdag den 5. februar efter sidste forestilling.

Tilmelding bliver mailet ud af klasselæreren.

Vel mødt!

Lærerne i BLÅ