Århus Friskole d. 16. januar 2009

Kære forældre!

Tak for alle jeres tilmeldinger!
Der hænger 2 plancher i gangen foran indgangsdøren, der beskriver:
Alle holdene
Mødesteder
Kontaktpersoner

Sy: Tina, Tina, Charlotte, Kirsten, Heidi, Annette, Anja, Sascha, Lisette, Iben, Janne, Ouafa, Lene, Ida, Hanne, Inge
Mødested: Blå Fællesrum

Mørklægning, siddepladser, lys: Svend, Kamil, Søren, Jørgen, Thøger, Helge, Lars Esben, Niels, Mette
Mødested: Salen
Stillads: Kim og en kammerat, Johannes
Kontaktperson: Anette
Mødested: Billedkunst

Scenografi: Ole Durethe, Sanne, Christian Jens- Peter, Anne Marie, Annette, Margit, Reneé, Lotte, Jonas
Kontaktperson: Anette
Mødested: Billedkunst

Rekvisitter: Kim, Mette, Karen, Birthe, John, Hanne, Claus, Hanne, Sanna, Gert, Maren, Per, Axel, Jørgen V.
Kontaktperson: Karin
Mødested: Værkstedet

Mad: Henrik, Andres, Søren, Lars, Claus B., Anne, Catriona
Mødested: Køkkenet

Alle børnene skal mødes i Rød Fællesrum med Johan, Maria og Anders.
Når børnene har pauser, kan de gå på arbejdsholdene.

Så har vi et ønske: Er der en, der vil være fotograf på dagen? Peter vil gerne lægge fotos fra arbejdslørdagen ud på hjemmesiden.

Medbring:
Scenografi: Arbejdstøj, vi skal male kulisser
Sy: Evt. symaskine ( skolen har 11), stof, hvis ens barn har specielle ønsker, evt. mønstre ( vikingerne har fået udleveret mønstre). Vi har en del stof på skolen, som I er velkommen til at bruge.
Rekvisitter: Arbejdstøj, værktøjskasse, skruemaskine, boremaskine, stiksav, hammer, pensler.

Vi glæder os til i morgen, vi mødes kl 10 på holdene, og vi slutter arbejdsdagen af med at rydde op, så vi alle kan gå hjem kl. 16.

Vi har et lille budget, derfor vil vi gerne have, at familierne selv betaler mad på arbejdslørdagen, I vil få at vide af madholdet, hvor meget det drejer sig om.
Af samme grund vil billetterne til aftenforestillingerne koste 20 kr. pr. stk.
Vi begynder salg af billetter i uge 5.

Vi ses i morgen!

Fra lærerne i Blå