Århus Friskole d. 27. februar 2009

SKOLEPENGESTIGNING

Bestyrelsen har på det sidste bestyrelsesmøde tirsdag d. 24/2 vedtaget en skolepengestigning pr. 1. april 2009. Skolepengene vil stige med 150 kr. pr. barn pr. måned. Stigningen dækker primært almindelig pristalsregulering, lønudgifter og driftsomkostninger. Kontakt bestyrelsen hvis du vil vide mere.

Med venlig hilsen fra bestyrelsen

Hej alle super saftige folk!

Tak for en funky fest i lørdags! Vi savner jer allerede, for I er så svedige at feste mega-monster meget med! Og til alle der hjalp med oprydningen: Tak for hjælpen! Også tak til alle forældrene, der kom med kage, lopper, hjalp I slikboden, baren osv.

HUSK Høstival d. 29. august 2009!

Hilsen Århus Friskole 7. klasse

En stor tak til børn og forældre for en god fest og oprydning og rengøring efterfølgende.

Hanne

Mads fra 1. klasse stopper på Århus Friskole i dag – vi ønsker held og lykke fremover.

GENERALFORSAMLING HOLDES DEN 28. APRIL 2009 PÅ FRISKOLEN – NÆRMERE INFORMATION FØLGER