Århus Friskole d. 13. marts 2009

Bækken savnes!

Jeg har mistet et helt nyt bækken i forbindelse med fastelavnsfesten, hvor det blev brugt på caféscenen.

Det er et Istanbul 15” medium crash. Kan kendes ved at det skinner og funkler!

Hvis du ved noget, så vil jeg være glad for et kald på 30259850

Mange hilsner

Karsten (Marthas far)

Flyt til Stavtrup!

Andelsbolig, 120 m2, med udsigt over søen. Bofællesskab med 19 huse sælger en andel, der er meget velegnet til familien; lyst velindrettet hus med 4 værelser (det ene med hems) + repos (kan også laves om til værelse) samt stue, køkken, entré og bryggers. Østvendt træveranda, gode fællesarealer (fælleshus med spisning 3 x ugentligt), lade, værksted, køkkenhave og legepladser til små og store.

Andel ca. 1,4 mill., husleje incl. fællesudgifter og á conto varme 5.679.

Ring 2469 2774 eller skriv rasmusaagaard@info.dk

DIGT FRA ANNA I 3. KLASSE

Kænguruen Gert

var bare så genert.

Han købte et trommesæt,

men det var ikke så let.

Han prøvede at spille flot,

men det gik ikke så godt.

Så blev Gert sur,

han knaldede ind i en mur.

Muren gik i stykker,

og nu går Gert med krykker.

SUPER SEJE 3. KLASSES PIGER HAR VUNDET SØLV I PIGEFODBOLD!

Efterlysning

Har du nogen af skolens bøger liggende, som du ikke bruger mere? Jeg mangler fx bøger om klokkeblomst, Drageherren, Sigge og små gudebøger.

Kig i dine gemmer, og kom med bøger, du har lånt – også de gamle.

Vi skal have læsekursus i 4. i næste uge, så vil jeg gerne kunne låne ud igen.

V.h. Ingrid

Fælles lusetjek

På mandag kl. 10.45 vil der være fælles lusetjek hele skolen. Alle der har lus, vil blive sendt hjem med det samme – så I må være forberedt på at skulle hente jeres barn. Efter snak med kredslægen, er dette den eneste måde vi kan komme lusene til livs på.

Og vi forventer en grundig og gennemgribende behandling med dertil egnede lusemidler (spørg på apoteket) – og ikke kun lidt kæmning, hvor der jo godt kan slippe en enkelt lus igennem.

Proceduren vil blive gentaget fredagen efter, så vi kan blive helt, fuldkomne sikre på, at ALLE børn bliver lusefri.

Hilsen Anne SFO

P.S.: Vi kunne godt bruge flere hænder, så tilmeld jer endelig hos Anne 21854833

Til børn og forældre i BLÅ gruppe

I kan nu købe blå gruppes musical på DVD optaget fra 2. række! Den koster 20 kr.

Hilsen lærerne i BLÅ