Fredagsbrev

Århus Friskole d. 20. marts 2009


 

 

Sælges

Jeg vil sælge et elektronisk trommesæt for 1950 dkk

 

 

 

kontakt Max 5 k.l

nr 28600829

m.v.h. Max

 

Hej alle smukke, vidunderlige og dygtige rødder.

For filan, hvor jeg dog savner jer alle helt vildt meget. Det går jo op for mig på denne her tur, hvor multi-blærede i alle sammen er.\

Her på Cuba går tingene for fedt. Vi bliver dygtige til at spille musik og til at øve os i at behandle hinanden ordentligt. I skal bare glæde jer, til det bliver jeres tur. Til niende kan jeg kun sige: Jeg tager det personligt, at der ikke var nogen hilsen til mig... Fra nu af står den på musikteori og koralharmonisering...

Jeg sender også nogen par tanker til alle jeres lærerne derhjemme. Jeg håber i behandler dem ordentligt, nu hvor skolens eneste ægte autoritet er draget bort.... (her er selvfølgelig tale om Doktor Sprogø...)

Oh well, synes bare lige i skulle vide, at jeg (og alle andre hernede) tænker en del paa jer og at vi snart kommer hjem og skruer op for noget fed musik sammen med jer...

 

Kh Johan

 

 

Hola Hola
En lille hilsen fra Cuba, hvor 8. kl. faar en ordentlig en paa opleveren
 
Efter opstart i Havana, hvor alle fik omstillet kroppen og soverytmen til cubansk tid, var vi afsted paa 3 dages vandretur i Sierre Maestre i det oestlige Cuba. Turen boed paa en storslaaet natur, udsigt til det Caribiske hav og som tiden gik ogsaa nogle meget oemme ben. Herudover boed turen paa primitive sovesale, dejlige primitive toiletter eller rettere sagt et hul i jorden, og vi fik for foerste gang indblik i hvad rigtig lokal cubansk mad vil sige -  ris, boenner, ris, boenner, ris, boenner og kylling. Alt i alt en super fed vandretur, men ogsaa rigtigt, rigtigt haardt for nogle af eleverne, der bagefter godt kan se at man kan mere end man selv tror, naar man bare kloer paa.
Vi er i oejeblikket i Matanzas hvor 8. klasse faar undervisning af musikgruppen "Los reys del tambor". Dagene gaar med at laere at spille, synge og danse rumba, palo, ga ga, og alle mulige andre fantastiske afroamerikanske musikarter. I soendags blev der dog ogsaa lige presset en dasedag ind i det hektiske program, som blev nydt paa en en af strandene lige uden for matanzas i det dejlige vejr. Ifoelge Cubanerne er vejret lige skiftet til sommer, dvs. at det for os blege danskere i de sidste par dage har vaeret utroligt varmt, men selvfoelgeligt skoent.

Tiden flyver afsted og allerede paa tirsdag, hopper vi ombord paa flyveren hjem til Dinamarca.
Der er jo mucho meget at se til hele tiden..... saa glaed jer til alle de fantastiske fortaellinger der kommer med hjem til jer. 

Hasta Luego
 
Mange Hilsner fra Cuba - 8. kl.

 

Computere til lille gul

Lille gul søger 3 rimelige computere til brug i klasserne. Der må meget gerne være Windows installeret på dem. Mus og tastatur ikke nødvendigt.

Hilsen Lille gul


Vi laver påskepynt.
Medbring derfor de nederste 3-4 cm af en tom mælkekarton, hvis du har lyst til at være med.
Hilsen
SFO

 

Så er den endelig på gaden

Nu kan man se og høre den igen: Blå gruppes fantastiske musical ”Himmel & Jord” kan nu fås på DVD. Lige til at tage med hjem i stuen. Køb den af en af lærerne i Blå for kun 20,- kr. Men skynd jer – der bliver rift om den!

Lærerne i BLÅ

 

Som annonceret havde vi lusetjek i mandags, og vi gør det igen i dag, fredag.

Vi gør det jo fordi vi så gerne vil luseplagen til livs, og mente at vi på denne måde kunne efterkomme alles ønske om at blive lusefri.

Men det overraskede mig meget, at jeg skulle stå i halve timer og diskutere med forældre om æggene i håret var levende eller døde. Det er muligt at 90% af æggene var døde, men hvis der bare er 5 eller 10% levende æg, så står vi samme sted om en uge igen. Derfor … sender vi stadig børn hjem, der har enten lus eller æg i håret. Vi håber at I vil ha´ forståelse for det .

Venlig hilsen

Anne Cordero

 

PS til rød gruppe og storegul: De skal naturligvis møde op fuldstændig lusefri efter henholdsvis praktik og Berlintur!