Århus Friskole d. 07. maj 2009

Balancepuder

Jeg har købt nogle få balancepuder til skolen for at prøve dem af. Nogle børn er helt vilde med dem, fordi det er lettere at koncentrere sig og sidde stille, når man sidder på en luftpude. For nogen er det rart for ryggen. Det er muligt at prøve her i skolen, men hvis man vil have en i klassen, skal man selv købe.

Puderne hedder Dynair Belkissen 33 cm. De koster cirka 250 kr. og kan købes på www.sport-tiedje.dk. Husk at skrive navn på.

Venlig hilsen Ingrid

Kære SFO forældre!

Det er vigtigt, at I som forældre påtager jer ansvaret for, at lære jeres børn hver morgen når I kommer, at skrive på tavlen:

1. Hvornår de skal hentes.
  2. At de/I ligeledes skal krydse jer ud når I går, ikke viske alt ud, men blot krydse.

Vi har ansvaret for jeres børn og vil vide, hvornår de kommer, hvem de laver legeaftaler med og hvornår de tager hjem.

I den sidste tid er det meget få der husker disse regler. Så stram op, så vi ved hvor jeres børn er!

På forhånd tak og ha´en dejlig weekend.

Hilsen fra SFO’en