Århus Friskole d. 04. september 2009

Støttefest for Los Reyes Del Tambor

Lørdag den 19. september kl. 19.00-24.00 holder vi stor støtte-fest for vores cubanske venner.

Alle Friskole-børn, forældre, gamle elever og alle andre med tilknytning til skolen er meget velkomne – vi håber at se rigtig mange glade mennesker.

Musik-programmet er næsten færdigt og indeholder masser af fede bands, cubansk rumba-jam, superfedt show med Los Reyes Del Tambor og meget mere.

Der vil være skøn bar med iskold fadøl, lækre drinks, irish coffee, sodavand og snacks til absolut festlige priser.

Billetter til festen købes ved indgangen og koster 50 kr. for voksne og 20 kr. for børn (under 16 år).

Hvis du har tid og lyst til at stå i bar eller sidde i døren i et par timer, og/eller hjælpe med oprydning dagen efter ville der være helt fantastisk…. Kontakt Maria: 25484316

Fredag aften i festugen!

Når I har været til Friskolens fede festugeoptog, er der jo mulighed for at få endnu flere fede koncert-oplevelser:

*  Kl. 19.30-21 spiller reggaebandet ”Slo Down” i Fibigers Have (v/Domkirken og café Casablanca).

*  Kl. 22.00 er der koncert og plade-release med hip hop-bandet Flødeklinikken på Studenterhus Århus.

Begge dele er gratis!

Ny pige i 8. Klasse.

I dag starter Caroline Johanne Kirstine Sommer i 8. Klasse.

Det betyder, at der nu er 9 piger og 9 drenge i klassen.

Caroline nåede lige at komme med i ”telefonbogen”,

så her kan du se hvor hun bor osv.

Velkommen til skolen, Caroline !

Tak til 8. Klasses forældre for en imponerende flot HØSTIVAL!

Mange flere af dem !!!

Remote til B&O anlæg købt på loppemarkedet til Høstival  kan afhentes på kontoret.