Fredagsbrev

Århus Friskole d. 25. september 2009


 

 

Overskud fra støttefesten

 

Støttefesten for Los Reyes del Tambor gav omkring 15000 kroner i  overskud. Det passede næsten præcist med det beløb vores cubanske  venner brugte på at købe et sanganlæg , som de nu har taget med hjem 

til Cuba. I følge gruppen var der ikke flere fungerende sanganlæg i  byen Matanzas, hvor de kommer fra - og derfor var det svært for dem at  komme ud at opføre deres musik.

Men nu er de selvfølgelig meget glade og taknemmelige for den støtte,  de har fået her på Århus Friskole. Gruppen har også tjent penge på  andre jobs rundt omkring, så de har faktisk  fået et beløb med hjem  hver især.

Tak til alle jer der kom til festen - og især tak til alle dem, der  hjalp til på den ene eller anden måde: Opsætning af scene, bar, lys, 

anlæg, lyd, dørfolk, oprydning, musikere og dansetrup med mere... Det er super, at vi her på skolen kan gøre lidt gengæld i forhold til 

de mange gange, vi med 8.klasser besøger fremmede steder rundt omkring  i verden og møder så meget gæstfrihed.

Venlig hilsen Eva, Erik, Maria, Thomas, Bibi, Mathias Falk og Asger

 

 

 

Bolig søges i Viby, Brabrand ,Åbyhøj eller tæt på bus nr. 5 og eller Brabrandstien. Gerne lejemål - men alt har interesse. Vi er en lille familíe med to piger på 9 og 11.
Kontakt Mette Lise Ginnerup / 20 82 17 44

 

 

 

MADPAKKER I NÆSTE UGE

Rød gruppe og gul gruppe er på lejr i næste uge. Lars er med på gul gruppes lejr. Derfor skal alle, som er på skolen i næste uge, have madpakker med.

 

Motorcykel Sælges.

SUZUKI GS 500E

Årgang 2002.  Kørt 43.000 km. Nye dæk, ny bagbremse og nyt batteri.

Kører fantastisk.

Pris: 30.000 kr.

Takachi styrthjelm, Heros vinterhansker, Hestra sommerhansker, Nyrebælte, Skrivebremselås og løse saddeltasker medfølger i prisen.

 

 

Kontakt: Svend Johansen

                 Tlf. 61689404  Mail: liveit04@hotmail.com

 

EFTERLYSNING

Jeg savner min cykel: Lyserød/lilla damecykel (Kildemoes)  - den forsvandt til Høstival.

Kontakt Helle – tlf. 22372731 (Simon 7. kl.)