Århus Friskole d. 02. oktober 2009

IDRÆTS- OG BEVÆGELSESDAG

Vi holder en idræts- og bevægelsesdag for alle børn og voksne på Friskolen. Derfor bedes dit barn være klædt på til lejligheden onsdag den 7. oktober, samt medbringe sin egen drikkedunk.

Idrætsdagen starter med fælles opvarmning kl. 09.00 og aktiviteterne løber frem til kl. 11.30.

Der er almindelig undervisning fra 12.30-14.00 for blå, rød og store gul.

Hilsen Christian F, Trine og Marianne

Hej kære forældre og børn i SFO’en

Vi har nogle problemer med børnenes legetøj, som de har medbragt hjemmefra. Derfor ridser vi lige reglerne op. Når man har legetøj med f.eks.: dukker, bamser, geometrifigurer og hvad det nu ellers hedder, så skal man kunne lege med det sammen med andre og tåle, at de øvrige børn gerne vil se det og røre ved det og have fælles lege og samvær omkring det. Ellers er det en god idé at lade de blive hjemme. Så tag lige en snak med jeres børn om dette.

På forhånd tak.

Endvidere har vi fundet store, fede, blodfyldte lus, så tjek løbende jeres børn, og ha’ ellers en super weekend.

Charlotte

EFTERLYSNING

Sølvfarvet løbehjul, hvor der står ”Søren Fossø” under det.

Aflever det til Jesper i 3. klasse.

TAK

BLÅ GRUPPE

Efter efterårsferien træder vores HJEMMESKOORDNING i kraft igen.
Alle børn i Blå Gruppe har deres egen skohylde i fællesrummet, her kan de stille deres udesko, når de skifter til hjemmesko.
Ordningen betyder, at der ikke bliver slæbt så meget jord og mudder rundt i klasserne og i fællesrummet, det forbedrer indeklimaet, og gør rummene mere indbydende. Vi arbejder for hyggelige, rene klasser og fællesrum!

Vi efterlyser forskellige INTAKTE SPIL til Blå Gruppe, som børnene kan bruge i frikvarterene, så hvis I har gode spil derhjemme, I ikke bruger mere, så kom endelig med dem til Blå!

Hilsen Tine, Jeppe og Anette