Århus Friskole d. 04. december 2009

Katinkas Mobil tlf.

Dusør på 100 Kr. til den der finder en Nokia 5310 rød/sort

Hej alle på Århus friskole. Vi vil gerne sætte en dusør på 100 kr. til den der finder Katinkas mobil tlf. Det er en rød/sort nokia 5310 XpresMusic, der er klistermærker med hjerte og fisk bag på. Katinka har lagt den i sin kasse i 6 klasse og tog til musik time kl. 12.30 d. 25/11 da hun kom tilbage var telefonen væk, hun har fået den som fødselsgave i forskud efter at have mistet den anden i København med skolen. Det en helt ny tlf. købt i okt. Vi vil blive rigtig glade hvis nogen finder den.

Kh. Katinka og hendes forældre

Genbrugs-juleværksted

Hvis I har perler, tapet, garn, postkor, glansbilleder eller andet brugbart i overskud derhjemme, tager jeg gerne imod til mit URO-værksted.

Mvh Gitte

Collage-værksted

Hvis I har nogle gamle gode blade eller fotobøger liggende, må I gerne finde vej til kontoret – senest tirsdag.

Hilsen Peter

BOLIG SØGES

Familie fra Samsø søger bolig i Stavtrup i løbet at foråret 2010- gerne bofællesskab. Tange starter i børnehaveklassen på Århus Friskole til august 2010.

Henvendelse til Anette Tange Preisler – mail: annetangpreis@gmail.com

DU KAN NÅ DET ENDNU!

Vi holder julemarked på lørdag d. 5. december fra 11-16 i skurvognen på Ormslevbakken 3 i Ormslev.

Køb julegaven, lækkert julepynt, hjemmelavede delikatesser og få et glas glögg.

Glæder os til at se jer

Hilsen Sara og Gitte

TIL ALLE SFO FORÆLDRE

Husk at skrive på tavlen HVER dag – eller husk jeres børn på, at de skal skrive sig på!

Hilsen SFO

DAGENS RET 07.12.09  -  11.12.09.

Mandag:

RISENGRØD!

Vi har brug for en billigdag og det er snart jul, så alle undskyldninger og vilkår er i orden for valget af denne ret. Men mest af alt: 99.9 % af alle børn elsker denne ret. Derfor har de ret til at få den en gang imellem! "KLIDMOSTRE": "GO HOME"! Folk der ikke kan lide risengrød: Alle får mulighed for rugbrødsmader med pålæg. Ingen overhovedet skal nøjes med at spise risengrød mod deres vilje.

Tirsdag:

PITABRØD!

Med skarpt krydret oksekød, salat, agurk, tomat, majs, peberfrugt, oliven, fetaost og pita- eller billigere arabiske fladbrød. Krydderier og grøntsager i kødet: løg, salt, peber, chili, hvidløg og 1 (eet) tons tørret basilikum. Hertil serveres min berømte lyserøde dressing:

MIN BERØMTE LYSERØDE DRESSING!

Såfremt du ønsker opskriften på min berømte lyserøde dressing, vil jeg bede dig om at indsætte et passende beløb på min konto i DANSKE BANK, HØJBJERG AFDELING, KRIDTHØJ TORV, 8270 HØJBJERG:

Tak.

Onsdag:

Risret  a la CHOP SUEY!

Retten indeholder maksimalt 40 gr. kød pr. person, men derfor  giver jeg den også gas med indholdet af grøntsager. I denne ret skal de dog helst være sprøde, når de bliver spist. Det lykkes dog sjældent i mit køkken, og

det skal I have en undskyldning for. Det skyldes kapacitetsproblemer i køkkenet, som jeg dog ikke behøver at forklare her. Men alligevel forsvarer jeg at servere retten, da den smager rigtig mums af Thailand, Cambodja, Indonesien, Sri Lanka, Vietnam: Salt soya, SØD soya (KETJAP MANIS), Ingefær, Galangarod, chili, koriander osv!

Torsdag:

VEGETARISK PASTARET!

LEGO-SALAT med friske og kogte grøntsager samt varm pasta i BOLOGNESE-sauce. Parmasan ost. Brød bagt fra bunden af!

Hvad er en LEGO-RET?

Kun forældre kan deltage i denne konkurrence:

A   En LEGO-RET er en ret kogt på DUPLO KLODSER!

B   En LEGO-RET er en ret, hvor man selv har ret til at blande indholdet!

Send dit svar til mig i en lukket kuvert, som dit barn skal aflevere til mig senest mandag morgen kl. 08.40.

Gevinsten er rigtig dejlig:

1 stykke ARO håndsæbe indpakket i SØLV-papir!

Fredag:

Frugt, brød, pålæg og eventuelle rester!

Næste uges madhold: BLÅ GRUPPE!

God week-end!

Lars M.