Århus Friskole d. 22. januar 2010

En håndfuld knægte fra 7. klasse laver Is-bane på fodboldbanen til stor glæde for resten af skolens elever J

Tredje uge i det nye år er ved at være slut. Blå gruppe arbejder stadig på højtryk med deres tegnefilmprojekt. I kommende uge giver hele blå gruppe den fuld gas, så de er klar med alle figurer, baggrunde og effekter. Målet er at være klar til optagelse i uge 5. Vi satser stadigvæk på FYRAFTENS-PREMIERE TORSDAG d. 11- 2 kl. 17.

I store gul bliver der arbejdet med Afrika. 8. klasse arbejder med deres tur til Namibia i april måned, mens 9 klassen bl.a. har gang i et samfundsfagsprojekt om ulande og ilande med særligt fokus på Afrika.

I musiktimerne øves til Fastelavnsfesten d. 27/2, og et lille hurtigt kik ned i lille gul afslørede en god gang værkstedsundervisning med bl.a. små konstruktionsspil.

I dag, fredag er alle lærerne og pædagogerne på Pædagogisk Døgn. Det giver som bekendt jer forældre muligheden for at tage pegepinden for en dag. Ud over at det er godt for personalet at få en lang dag med intens snak om hverdagen og fremtiden, giver det børnene mulighed for at opleve en anderledes og ofte yderst interessant dag.

Der er rigtig mange af jer forældre som gør et super stykke arbejde på forældrevikardagene – Tak for det!

Men…. det er desværre problematisk at finde forældrevikarer i enkelte klasser. Kære forældre husk at I ved indmeldelse har sagt ja til 2-3 gange i løbet af jeres barns skolegang at hjælpe til ved disse forældrevikar-dage.

Hvad med at gå til Babyrytmik?

Har du lyst til at få nye ideer til sange og bevægelege du kan lave sammen med din baby?

Der starter netop nu et nyt hold 8 fredage kl 10.30 – ca.12 i Ormslev

Holdet er for 3 – 12 mdr. gamle babyer og deres voksne

fredage d. 29/1, 5/2, 12/2, 26/2, 5/3, 12/3, 19/3 og 26/3

Undervisningen foregår Ormslevvej 419, Ormslev (bus 55 kører lige til døren)

Pris: 560,- kr. for 8 gange (betales 1.gang)

Tilmelding: Tlf: 30 29 28 78 senest torsdag d. 28.januar

Læs mere om babyrytmik på min hjemmeside:

www.rytmetoget.dk

Syngende hilsner fra Lene Kieldsen (mor til Hanibal og Viola)

Indendørs skolefodbold for piger

Så er der tilmelding til årets skolefodboldturnering for piger.

Friskolen har i de seneste år ikke haft så mange hold med i de små rækker, og det syntes jeg er synd, da rigtig mange spiller fodbold.  Meld dig derfor til året skolefodboldturnering nu.  Jeg vil koordinere tilmeldingen for 0 klasse til og med 4 klasse.

Datoerne for turneringen er følgende:

0 klasse - lørdag d. 6. marts kl. 9-11

1 klasse - søndag d. 28 februar  kl. 9-11

2 klasse - lørdag d. 6 marts kl. 11-14.30

3 klasse - lørdag d. 6. marts kl. 14.30-18.00

4 klasse - søndag d.14 marts kl 9-13.30

For at lette tilmelding og for bedre at kunne koordinere, har jeg taget ansvaret for at få meldt holdene til.  Jeg håber at mange der ikke spiller fodbold også melder sig til, da det både er for øvede og uøvede, der spiller i hver deres række (2-4 klasse). Jeg vil sammensætte holdene efter bedste evne og udvælge en holdleder blandt forældrene til hvert hold. Det skal selvfølgelig også være en forælder som tager med børnene til turneringen.

Send dit barns navn og klasse til jonassanna@privat.dk.

Seneste tilmeldingsfrist er den 24. januar.

Det koster 50 kr. pr hold for 0 klasse. og 100,- kr. pr hold for 1-4 klasse. Dette skal betales når man møder op til stævnet.

Se i øvrigt hjemmesiden:   http://www.skolefodboldforpigeriaarhus.dk/

Jonas Lassen far til

Alfred 3 kl & Victoria 5 kl.

Mail: jonassanna@privat.dk

Kompetencer søges - til bygninger og el!

ÅF går som de fleste ved i byggetanker. I den forbindelse kunne vi godt bruge lidt forældre-sparring med en bygningskonstruktør, bygnings- ingeniør eller lign. Hvis du har en sådan uddannelse må du meget gerne kontakte skoleleder Martin på skoleleder@aarhus-friskole.dk

I forbindelse med skolens nye computer-strategi, har vi brug for at oprette en lille EL-gruppe i nærmeste fremtid. Hvis du har evner indenfor ”Strøm” må du også gerne lige smide en mail til os skoleleder@aarhus-friskole.dk

2 stk. single-nøgler, samt ’et stk. nøglebundt efterlyses.

Tjek lige om de er faldet i dit barns taske.

Afleveres til kontoret. TAK

Næste uges madplan 25.01.10 til 29.01.10.

Mandag:

Rugbrød, frugt og pålæg.

Tirsdag:

Kylling i karry, ris og mango chutney.

Onsdag:

Suppe med urter, kød- og melboller.

Torsdag:

Marinerede kartofler, TagSelvSalat, dressing, hjemmebagt brød.

Fredag:

Voldsomt frugtfad med pålæg.