Århus Friskole d. 05. marts 2010

ALLE BØRN SKAL HA’ SKIFTETØJ MED!! VI HAR INTET I FRITTEREN!

VI HAR BRUG FOR FORÆLDRE VIKARER PÅ ONSDAG DEN 10. MARTS, DA VI HOLDER ”STOP-OP” DAG OG SKAL BESØGE HINNERUP FRISKOLE.

HILSEN SFO

Klaverundervisning!

Hej, jeg hedder Amanda og er 17 år og jeg vil gerne have nogle klaver-elever! Jeg underviser gerne både begyndere og lettere øvede.

Lidt om mig selv: Jeg har en stor interesse for musik, og har spillet klaver i rigtig rigtig mange år. Jeg får selv undervisning på Århus Musikskole, og har fået det i en del år (ca. 7). Jeg bor i Stavtrup og til dagligt går jeg på Århus Katedralskole i 1.e (musik, mat.). Sidste år gik jeg på Klejtrup Musikefterskole, hvor jeg fik undervisning i både klaver og sammenspil, rytmisk-træning, teori mm. Jeg har en del erfaringer med børn og i det at lærer andre. Jeg spiller selv primært rytmisk, jazz, pop/rock... Men andet kan også sagtens komme på tale. Pris og tid kan vi aftale.

Amanda Færk, tlf.: 28761292

FADE OG TALLERKENER FRA KAGEBODEN KAN AFHENTES I BLÅ

Svømning for bh.klassen:

Tirsdag den 9. marts skal:

Ena – Luna – Laura- Hannah G – Sophie – Malte – Laurits – Jonathan – Joshua

Tirsdag den 16. marts skal:

Elias – Erik – Gabriel – Viktor – Selma – Anna – Hannah H – Asta

Svøming for 1. klasse:

Tirsdag den 23. marts skal:

Asbjørn – Felix – Aslak – Victor – Niclas – Maria – Oda – Celia – Petra

Tirsdag den 6. april:

Oliver – Markus – Sigurd – Lau – Viola – Assou – Olivia -  Gaia – Cecilie

I svømmehal med Chris og Charlotte. Vi tager af sted efter frokost. Husk håndklæder og badetøj. Vi er hjemme igen sidst på eftermiddagen.

Hilsen SFO

Kære Forældre.

Idag kørte jeg 8. klasse sammen med Hans Martin, Johan, Eva Kruse og Thomas Overbye

til lufthavnen i Hamborg. Vi var dernede i god tid for en sikkerheds skyld. Vi ankom kl. 11,

men de skulle først flyve kl. 14. Først til London. Dernæst til Johannesburg i Sydafrika. En-

delig til Windhoek International Airport i Namibia. Alt i alt en rejse på 36 timer.

Børnene var ved godt mod. De var glade og frække. Men Johan kunne høre, at de også var

nervøse for rejsen. De sang de danske nationalsange "Der er..........." samt "Kong Chr......." plus et

par fodboldsange, som de troede var nationalsange.

"Det gør de hver gang", sagde Johan. "Det er fordi,  de er så nervøse og usikre på hvordan det

hele skal gå"!

Efter knapt halvanden times kørsel spurgte Cecilie i fuldt alvor: "Hvornår er vi der"?

Efter Johans reaktion at dømme burde hun nok holde inde med at stille netop det spørgsmål!

Tak for nu.

Lars M.

Ps. Næste uges madhold er Blå Gruppe.

NÆSTE UGES MADPLAN 08.03.10 TIL 12.03.10:

mandag:

CHILIRET - NU MED ENDNU FLERE GRØNTSAGER

OG SALAT, MEN OGSÅ MED CHIPS OG CHOKOLADE.

tirsdag:

VEGETARISK RET  -  BLAND SELV GRØNTSAGER OG

SALAT MED PASTA I PESTO OG HJEMMEBAGTE BRØD.

onsdag:

PIZZASUPPE.

DEN VERDENSBERØMTE ITALIENSKE SUPPE KOGT PÅ

MINESTRONEPIZZAER FRA NAPOLI SERVERET MED

PICCOLO, PICCOLO PANINI MED DEN GODE SMAG.

torsdag:

RUGBRØD, FRUGT MM. DAGSFORMEN BESTEMMER