Forside  ->  Klasser   ->   Tidligere årgange   ->   Årgang 1990   ->   Artikler cuba april-maj 1999   ->   Tak

Tak

Tusind tak til Omar Lopez, Ministerio de Cultura, Havana, som var en stor hjælp til at arrangere denne tur. Også tak til ICAP i Havana, Matanzas og Santa Clara som gav os muligheden for at opleve og være sammen med cubanske unge. Tak til Ernesto Guevara skolen og de venner vi fik der, Nico, Marays, Elaine, Hector (Tico), Boris, Leonardo og Condrado, vi vil aldrig glemme jer.
Tak til Obba Ilu for at I ville spille og danse sammen med os.Vi har lært en masse, og tak for det venskab, og den åbenhed vi blev modtaget med. Også mange tak til Ricardo Matos og Louis Moreno, som passede vores hus, og blev vores gode venner, samt til vores super chauffør Angelito fra ICAP, Havana.

En speciel tak til de fonde, foreninger og personer som var med til at gøre dette materiale muligt:
Mellemfolkeligt Samvirke, D.G.I, kulturministeriets fond DCCD. Dansk-Cubansk forening for at formidle kontakt til ICAP på Cuba.
Tak til Bibi Westberg for utallige telefonopringninger og oversættelser. Også en stor tak til Anne og Jorge Cordero for spansk undervisning, og mange oversættelser og telefonsamtaler i planlægningsfasen.
Tak til Mads Michelsen for at hjælpe med at producere vores musik.

Sidst, men ikke mindst en kæmpe stor tak til de lærere som var med på vores tur, Erik Westberg, Eva Kruse Larsen og Ole Juel. Uden jeres enorme indsats var denne tur aldrig blevet til noget. I gav os nogle dejlige minder og oplevelser og det vil vi altid huske jer for.

QUIREMOS USTEDES

Kærlig hilsen Jon, Andreas, Ane, Silas, Jeppe, Jonas, Pernille, Johan, Lærke, Emil R, Lou, Emil J, Ditte, Nanna og Lise. 9. klasse Århus Friskole 1999.

Ole, Erik og Omar.