Vores 8. klassetur gik til Spanien.

På den lange køretur gjorde vi holdt i Sevilla og var til fodbold på byens stadion. Publikum klapper flamenco-rytmer når det går godt for hjemmeholdet. Derefter var vi indkvarterede i en uge i tunfisker byen Barbate (lige overfor Maroko) hos en skoleklasse, havde timer sammen, var på ture, spillede fodbold, var med til den årlige skoleudflugt med flamenco og endelig spillede vi for dem. Vi rejste videre og var til ungtyrefægtning, ledte efter steder at spille,dasede ved vandet og passede vores "storfamilie". Den sidste uge spillede vi rigtig meget på gaden. Til slut studerede vi arkitektur og kunst i Barcelona (hvilket senere førte til vores afskedsgave til skolen: Det Iberiske Firben) og trykkede den ellers af på Ramblaen om natten med akustisk musik og dans. Den blå bus gav masser af tid i bussen - ind imellem slog vi lejr på det nærmeste værksted.

Billeder fra spanien