Forside  ->  Klasser   ->   Tidligere årgange   ->   Årgang 1987

8. klassetur til Tanzania

Følgende kommer fra et skoleblad lavet i efteråret 1996.

Hej og velkommen.

Vi har i fællesskab med resten af vores klasse besluttet at skrive et temablad om vores 8. klassetur til Tanzania.Vi startede med at snakke om, hvad artiklerne skulle indeholde, hvorefter vi alle i små grupper skrev nogle forslag. Derefter læste vi dem allesammen igennem med kritiske øjne, og nogle frivillige gik derefter igang med at samle nogle indholdsrige artikler sammen. God fornøjelse.

Med venlig hilsen redaktionen. (Naita og Sara)

Tanzania´s hede aftener. Handler om vores første møde med musik, dans og lokalbefolkning.

Sukumanavne. Vi fik alle tildelt et lokalt stammenavn af en medicinmand 100 km borte.

Morgendug i Kanyama. Vi skulle vænne os til at leve under primitive forhold, praktik mm.

Solen over Serengeti. Vores fantastiske safari igennem et af Afrikas største naturreservater.

Sygdomme. Vi var mange der blev syge.