Lilleskole med stærk kultur og fællesskab søger ny skolesekretær

Da vores nuværende skolesekretær går på pension, søger vi en glad og faglig dygtig medarbejder, der selvstændigt kan stå for skolens økonomi.

Vi søger en person, som kan trives i en hverdag som byder på mange forskellige opgaver, både administrative og de mere praktisk/menneskelige.

De administrative opgaver indebærer bl.a. budget- og økonomistyring, bogføring, personale- og elevadministration, lønadministration herunder at søge refusion, opdatering af skoleintra, bestilling af AV-materialer mv.

Herudover skal du som skolesekretær kunne udlevere plaster, tage telefonen, være imødekommende, tilgængelig og hjælpsom og i det hele taget tage handling på de mange forskellige opgaver der forekommer på en almindelig skoledag.

Arbejdsopgaverne er alsidige og en mere detaljeret beskrivelse kan findes på vores hjemmeside.

Vi tænker os at du:

• har en faglig uddannelse og/eller erfaring som skolesekretær eller lignende indenfor f.eks. administration, økonomi og IT-systemener.

• er god til at planlægge, organisere og strukturere dit eget arbejde

• kan arbejde meget selvstændigt og selv tage beslutninger, da du er ene som sekretær

• kommunikerer og arbejder godt med ledelse, børn, alle faggrupper, forældre og eksterne.

Vi tilbyder:

• en lille arbejdsplads, hvor alle kender alle

• At man sidder alene med arbejdsopgaver, og samtidig føler sig som en del af et fællesskab og miljøet/kulturen

• At der er frihed under ansvar

Der er tale om en fast fuldtidsstilling med start d. 1/8 2019. Løn efter gældende overenskomst mellem HK og Lilleskolerne.

Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i at komme forbi til en rundvisning, er du velkommen til at kontakte skolen.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest d. 13.5. kl. 12 til skoleleder@aarhusfriskole.dk.

Ansættelsessamtaler afholdes tirsdag d. 11.6. og onsdag den 12.6. + evt. supplerende samtale mandag den 17.6.