Ledige stillinger på lilleskole med stærk kultur 2018

I skoleåret 2018 skal vi have besat tre faste stillinger:

- En deltids stilling som tysklærer pr. 1 aug. Andre fag og SFO-arbejde kan blive en del af stillingen.

- En SFO-leder pr. 1. aug. 2018 – kan evt. kombineres med støttepædagog og/eller administrative opgaver.

- Til stillingen som tysklærer og SFO-leder kommer der mere info på hjemmesiden i april.

Århus Friskole er en velfungerende lilleskole med et stærkt skolefællesskab betegnet ved demokrati, nærvær og frihed. Børnenes trivsel er vores mål, og deres initiativ er vores pejlemærke. Musikken er kulturbærer og gennemsyrer hele skoleforløbet. Hos os er der plads til udvikling og kort vej til afprøvning af nyt.

Alle klasser er på lejr hvert år. Vi spiser sammen i grupper. De store er legesøskende for de små. Vi har teater, musik, film, juleværksteder, helskoledøgn, festugeoptog og meget mere. Hvert år afholder 8. klasse to store fester: Høstival og Fastelavn for at samle penge ind til deres store udlandsrejse. Læs mere på vores hjemmeside www.aarhusfriskole.dk.