Lilleskole med stærk kultur søger pædagog til SFOén

Århus Friskole søger en pædagog til vores SFO.

- Det er en midlertidig ansættelse indtil sommeren 2019.

- Arbejdstid: mand-torsd. 14-16.30, fred. 11-16.30 og 3 morgenåbnere fra 7.15-8.30 = 20 timer

- Der kan evt. være mulighed for at supplere stillingen op med vikartimer.

- Der er ca. 100 børn i SFOén fra 0-4. klasse og seks SFO-medarbejdere.

- Start hurtigst muligt.

Vi forestiller os at du:

- er vild med børn

- gerne vil arbejde på Århus Friskole

- er uddannet pædagog eller har tilsvarende uddannelse/kompetencer

- brænder for pædagogik

- er god til at kommunikere og fungere i et tæt samarbejde med kollegaer og forældre

- deltager i hverdagens praktiske gøremål med børnene og er med på lejr

- er nærværende og god til kontakt og relationer

- er et varmt og venligt menneske med hjertet på rette sted

- også kan noget helt andet som f.eks. bevægelse, musik, håndværk, kunst eller noget helt andet

Hvad tilbyder vi dig?

- at blive en del af en varm og rig skolekultur med motiverede ansatte, forældre og børn.

- et job med gode muligheder for at udvikle og afprøve nyt.

- løn i forhold til overenskomst.

Århus Friskole er en velfungerende lilleskole med et stærkt skolefællesskab betegnet ved demokrati, engagement og frihed. Børnenes trivsel er vores mål, og deres initiativ er vores pejlemærke. Musikken er kulturbærer og gennemsyrer hele skoleforløbet. Hos os er der plads til udvikling og kort vej til afprøvning af nyt. Alle, både børn og voksne, er på lejr hvert år. Vi spiser sammen i grupper. De store er legesøskende for de små. Vi har teater, musik, film, juleværksteder, helskoledøgn, festugeoptog og meget mere. Hvert år afholder 8. klasse to store fester: Høstival og Fastelavn for at samle penge ind til deres store udlandsrejse.

For yderligere information kontakt Lea eller Lars på tlf. 86283309 mellem kl. 15-16

Eller til Lars 27506967

Send din ansøgning senest d. 31. august kl. 12 til skoleleder@aarhusfriskole.dk