Lilleskole med stærk kultur søger visionær SFO-leder med tiltrædelse 1. aug. 2018

Århus Friskole søger en ny SFO-leder, da vores SFO-leder, som har startet SFOén for over 30 år siden, går på pension. Der er 100 børn i SFOén fra 0-4. klasse og fem SFO-medarbejdere (fire pædagoger og en medhjælper). Som SFO-leder er du sammen med børnene i SFOéns åbningstid. Det er pt. en ¾ stilling som SFO-leder. Der er mulighed for at supplere stillingen op med opgaver med undervisning, støttepædagog og/eller andre administrative/ledelsesmæssige funktioner. Vi søger en faglig dygtig og hjertevarm person som elsker børn og som er god til at lede. Vi lægger vægt på følgende egenskaber og kompetencer:

Vi forestiller os at du:

- er vild med børn og rigtig gerne vil arbejde på lige netop Århus Friskole

- er en erfaren uddannet pædagog eller har tilsvarende uddannelse/kompetencer

- brænder for pædagogik og pædagogisk ledelse

- har overblik og kan organisere, strukturere og planlægge

- er godt til at kommunikere og fungere i et tæt samarbejde med kollegaer og forældre

- deltager i hverdagens praktiske gøremål med børnene og er med på lejr

- er nærværende og god til kontakt og relationer

- er et varmt og venligt menneske med hjertet på rette sted

- også kan noget helt andet som f.eks. bevægelse, musik, håndværk, kunst eller noget helt andet

Hvad tilbyder vi dig?

- at blive en del af en varm og rig skolekultur med motiverede ansatte, forældre og børn.

- et job med gode muligheder for at udvikle og afprøve nyt.

- løn i forhold til overenskomst.

Århus Friskole er en velfungerende lilleskole med et stærkt skolefællesskab betegnet ved demokrati, engagement og frihed. Børnenes trivsel er vores mål, og deres initiativ er vores pejlemærke. Musikken er kulturbærer og gennemsyrer hele skoleforløbet. Hos os er der plads til udvikling og kort vej til afprøvning af nyt. Alle, både børn og voksne, er på lejr hvert år. Vi spiser sammen i grupper. De store er legesøskende for de små. Vi har teater, musik, film, juleværksteder, helskoledøgn, festugeoptog og meget mere. Hvert år afholder 8. klasse to store fester: Høstival og Fastelavn for at samle penge ind til deres store udlandsrejse.

For flere informationer om skolen, download Kort og Godt om Århus Friskole

For yderligere information kontakt skoleleder Marie på tlf. 86283354

Rundvisning: tirsdag d. 22. og 29. maj kl. 15.30. Tilmeld dig senest dagen før 86283354

Send din ansøgning senest d. 1. juni kl. 12 til marie@aarhusfriskole.dk

Jobsamtaler er i uge 24.

Århus Friskole, Søholmvej 13, 8260 Viby J.