Lilleskole med stærk kultur søger en ekstra køkkenkunstner

Stortrives du med børn og gode kollegaer? Kan du se dig selv i et åbent køkken, hvor du tilbereder velsmagende og spændende frokost til og sommetider med børn og unge. Er du praktisk såvel som pædagogisk? At lave mad på vores friskole, er en praktisk opgave af format i et levende og farverigt læringsmiljø. Vi søger dig der køkkenfagligt kan lave mad i store portioner, nemlig 240 hver dag og har interesse og lyst til at formidle madkundskab til skolens elever.

Århus Friskole har en velfungerende madordning, hvor der hver dag skal laves mad sammen med 3 børn og vores kære gamle køkkenhjælper. Vi har før haft én kok i en fuldtidsstilling, men vi vil gerne afprøve at dele funktionen på to køkkenkunstnere i deltidsstillinger, som kan hjælpe og inspirere hinanden. Vi har allerede én professionel køkkenleder, Hanne, i den ene halvdel af funktionen. Vi søger en faglig dygtig og hjertevarm person, som synes det er sjovt at trylle i køkkenet sammen med børn i alle aldre.

Erfaring med madproduktion er vigtigt.

Århus Friskole er en velfungerende lilleskole med et stærkt skolefællesskab betegnet ved demokrati, nærvær og frihed. Børnenes trivsel er vores mål, og deres initiativ er vores pejlemærke. Musikken er kulturbærer og gennemsyrer hele skoleforløbet. Alle børn og voksne er på lejr hvert år. Vi spiser sammen i grupper. På Århus Friskole har vi bæredygtighed som fokus.

Du kan kontakte vores køkkenleder Hanne på tlf. 22571818 og høre mere om jobbet fra fredag kl. 13.

Send din ansøgning senest d. 26. sept. til skoleleder@aarhusfriskole.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Århus Friskole, Søholmvej 13, 8260 Viby J. tlf. 86283354