Årets begivenheder

Høstival

Den sidste lørdag i august mødes alle skolens elever, lærere, forældre,

bedsteforældre, gamle elever og venner af skolen til en stor fest med masser af musik, dans, god mad og råhygge. Det er 8. klasse og deres forældre, der arrangerer festen, og overskuddet går til 8. klasses turen.

Århus Festuge

Skolen deltager hvert år i Århus Festuge, hvor vi går samba-optog igennem byen. Ugen op til optoget bliver der syet farverige kostumer, øvet musik, lavet stylter etc.

Gruppelejre

Efter hver sommerferie rykker nogle klasser op i nye grupper. De nydannede grupper tager 3-4 dage på lejr, hvor de  kommer tættere på hinanden gennem fælles lege og opgaver.

Juleværksteder

Børnene arbejder på forskellige værksteder med at fremstille julegaver til venner og familie. Der er efterhånden blevet lavet alt fra strikhuer over mosaik til musikvideoer.

Fastelavn

Vores vinterfest , der i virkeligheden er ligesom Høstival - bare indendøre. Og så er alle selvfølgelig klædt ud!!! Det er 7. klasse og deres forældre, der arrangerer festen, og overskuddet går til deres 8. klasses tur.

8. klasses tur

I februar/marts måned tager 8. klasse af sted på deres udlandstur, som de har sparet sammen til det sidste år. Eleverne er væk i 4 uger.

Lejr

Sidst på foråret er der lejr på programmet. Hver andet år tager klasserne 3, 4 eller måske endda 5 dage afsted på klasselejr - cykeltur, kanotur, et smut til Berlin, Norge....eller hvad de nu finder på. De år, der ikke er klasselejre, er der det, vi kalder helskole-lejr. Alle elever og lærere tager 3-4 dage afsted i samlet flok til et sted, der kan huse os alle sammen. Børnene deltager i naturværksteder, undersøgelser og udflugter, og så er der selvfølgelig skumringsløb for de seje....og natløb for de superseje.

Lilleskolefestival

De elever fra 5. til 9. klasse, der spiller i skolens Big Band, tager på en 3-dages Lilleskolefestival sammen med andre lilleskole-elever. Festivalen arrangeres på skift af forskellige lilleskoler, og der bliver spillet, sunget, danset og knyttet venskaber på livet løs.

Afslutning

Det er tid til at sige farvel til 9. klasse. Det er ofte en tårevædet afsked, der dog krydres med vandkamp, fodboldkamp, sang og musik. Om aftenen holder 9. klasses forældre en stor fest for deres børn og alle lærerne.