Århus Friskole er:

en skole, hvor fællesskabet
har høj prioritet
en lilleskole med højst 210 elever, med 20-22 elever i hver klasse
en skole med mange traditioner
en skole, hvor musik og bevægelse er i højsædet
en skole med plads til kreativitet, leg og læring
en skole med faglig for-
dybelse og tværfaglige
projektarbejder.
en skole med fælles madordning.
en skole, hvor børn trives.

8.klasse hæver danse- og musikbarren

Fejende, forrygende, festligt og fremragende – 4 tillægsord, der beskriver den vare 8. klasse leverer med deres Tanzania-show

Tekst og foto: Asger

Alle elever på Århus Friskole hujede og klappede begejstret, da 8.klasse bukkende tog imod bifald tirsdag formiddag på skolen.

De begejstrede tilskuere havde inden været vidne til lidt af en danse- og musikmagt-demonstration – denne gang blev der udelukkende vist musik og danse, som klassen havde taget med hjem fra deres lærerige tur til det østafrikanske.

Vi hørte om dansetrupper og konkurrencer, medicinmænd, mad, vandring og primitivt hytteliv og meget mere. Derudover blev vi diverteret med Sogata-dans, Sindimba og vidunderlig flerstemmigt kor. Godt gået 8.klasse – det må give ****** til jer og jeres lærere :-).

Ps: X-tra forestilling for alle interesserede i uge 21 – der kommer en varsling i fredags-brevet, når vi nærmer os.

Rundvisninger

Der er rundvisning på skolen igen den 2. juni klokken 14. i 2015. Der skal tilmeldes til rundvisningerne på telefon 86283354 eller mail: kontor@aarhusfriskole.dk

Fredagsbreve:

Klik for fredagsbrevene

Ny elever søges

Vi har plads til enkelte nye elever. Kontakt skolen på tlf. 86283354 eller skriv til skoleleder@aarhus-friskole.dk.