Århus Friskole er:

en skole, hvor fællesskabet
har høj prioritet
en lilleskole med højst 210 elever, med 20-22 elever i hver klasse
en skole med mange traditioner
en skole, hvor musik og bevægelse er i højsædet
en skole med plads til kreativitet, leg og læring
en skole med faglig for-
dybelse og tværfaglige
projektarbejder.
en skole med fælles madordning.
en skole, hvor børn trives.

Århus Friskole lukker dørene op

Firben kravler på plads på Naturstationen over hovedindgangen – assisteret af Ole, Ditlev, Christian og Jeppe – 4 bumstærke fyre, der beredvilligt gir en hånd!

Hvilke værdier og hvilken kultur står Århus Friskole for? Svaret på spørgsmålet kan fås, når Århus Friskole inviterer Stautrup-beboere og alle andre interesserede til åbent hus torsdag d.6/11 fra 16 – 18:30

Af Asger – artikel sendt til alle lokale medier

Dørene slås op på vid gab på Århus Friskole i Stautrup på torsdag d. 6/11 klokken 16 – 18:30. Alle fremmødte vil blive tilbudt en rundvisning på skolen og en snak om, hvad skolen står for, og om hvordan lærerne underviser.

Skolen glæder sig til at præsentere de fremmødte for den nye naturstation, der giver up to date muligheder for at undervise eleverne i science-fagene og de kreative fag billedkunst og håndværk og design. Naturstationen er netop blevet færdiggjort, og der er kommet ny belægning i skolegården.

Udover rundvisning og et oplæg om skolens værdier vil elever fra skolen også spille et par musiknumre for de fremmødte, og der vil være the og kaffe.

I øjeblikket er der ledige pladser i 6.klasse.

Åbent hus dagen er en del af en større åben-hus kampagne arrangeret af alle frie skoler i Danmark under sloganet: Ikke to skoler, elever, forældre eller lærere er ens.

Fredagsbreve:

Klik for fredagsbrevene

Ny elever søges

Vi har plads til enkelte nye elever. Kontakt skolen på tlf. 86283354 eller skriv til skoleleder@aarhus-friskole.dk.