Århus Friskole er:

en skole, hvor fællesskabet
har høj prioritet
en lilleskole med højst 210 elever, med 20-22 elever i hver klasse
en skole med mange traditioner
en skole, hvor musik og bevægelse er i højsædet
en skole med plads til kreativitet, leg og læring
en skole med faglig for-
dybelse og tværfaglige
projektarbejder.
en skole med fælles madordning.
en skole, hvor børn trives.

Skiveren, Blaabjerg, Ålestrup, Fanø – lejrtiden er over os

6.klasse var i Skiveren i sidste uge. Klassen var blandt andet i Råbjerg Mile og på Grenen. Det var superfedt ifølge lærerne: Ole og Karin.

I denne uge er 7.klasse i Ålestrup: Først på ugen underviser klassen på en institution for udviklingshæmmede (super kærlige voksne udviklingshæmmede) der ender op med et karnevalsoptog for hele byen, hvor vores børn går forrest sammen med de udviklingshæmmede. Senere på ugen tager 7.klasse derefter i sommerhus ved Limfjorden.

Se billedet længere nede i fredagsbrevet. TEMA FOR OPTOG: BRØDRENE GRIMM.

5.klasse har i denne uge været i Nørre Nebel og boet på Blaabjerg Friskole. Det var helt fantastisk at få lov at låne skole og lokaler. Karin lærer er vokset op på skolen og viste rundt på egnen (fx Nymindegab, Tipperne og Blåbjerg) med stor begejstring. Vi lånte skolens hjemkundskabslokale og lavede hver dag mad i små hold. Der var også idrætshal og hoppepude og fællessamling med 5. – 9.klasse med morgensang og –bøn. Stor oplevelse at være i Vestjylland, som at komme til en helt anden kultur& :-); Imens vi var der havde vores skole besøg af deres 0.-4.klasse – de boede i Rød Gruppe og var på Moesgård, Aros og i Den Gamle By!

4.klasse har været en tur på Fanø i denne uge og er i skrivende stund ikke kommet hjem endnu – men lur mig om de ikke har været på sælsafari og optaget spændende film fra bunkere og besøg i klitterne.

Rundvisninger

Der er rundvisning på skolen igen den 2. juni klokken 14. i 2015. Der skal tilmeldes til rundvisningerne på telefon 86283354 eller mail: kontor@aarhusfriskole.dk

Fredagsbreve:

Klik for fredagsbrevene

Ny elever søges

Vi har plads til enkelte nye elever. Kontakt skolen på tlf. 86283354 eller skriv til skoleleder@aarhus-friskole.dk.