Århus Friskole er:

en skole, hvor fællesskabet
har høj prioritet
en lilleskole med højst 210 elever, med 20-22 elever i hver klasse
en skole med mange traditioner
en skole, hvor musik og bevægelse er i højsædet
en skole med plads til kreativitet, leg og læring
en skole med faglig for-
dybelse og tværfaglige
projektarbejder.
en skole med fælles madordning.
en skole, hvor børn trives.

Jambo shule huria!

Efter at vi har været 8 dage i Bagamoyo er vi nu rejst hen til andet step af turen, Bujora. Det ligger oppe i Sukumaland ved Mwanza, så vi fløj derop mandag. Vi blev modtaget med stor glæde af den imødekommende musikgruppe ”Wanasecilia”, der stod klar i lufthavnen og dansede og spillede for os.

Bujora var vilde med at se os, og de lavede en kæmpe velkomst-ceremoni for os, hvor de bla. dansede slangedans, med kæmpe 3-5 meter lange Pytonslanger.

Vi blev filmet af Tanzaniansk tv, og alle mennesker var så søde. Bujora er et Sukumamuseum, så vi blev rundvist på stedet og hørte en masse om Sukuma folket. Bujora er fedt, men også meget anderledes end Bagamoyo. Det er mere gammeldags, koldere og de er ikke nær så gode til engelsk. Vi har fået danse og tromme undervisning af musikgruppen ”Wanasesilia” og vi er ved at kende folk her. Vi skal være her i 12 dage, og glæder os helt vildt meget til at opleve en masse!

Knus og glade tanker, fra 8.B! Vi savner jer.

Rundvisninger

Der er rundvisning på skolen igen tirsdag den 3. marts klokken 14 og tirsdag den 2. juni klokken 14. i 2015. Der skal tilmeldes til rundvisningerne på telefon 86283354 eller mail: kontor@aarhusfriskole.dk

Fredagsbreve:

Klik for fredagsbrevene

Ny elever søges

Vi har plads til enkelte nye elever. Kontakt skolen på tlf. 86283354 eller skriv til skoleleder@aarhus-friskole.dk.