Århus Friskole er:

en skole, hvor fællesskabet
har høj prioritet
en lilleskole med højst 210 elever, med 20-22 elever i hver klasse
en skole med mange traditioner
en skole, hvor musik og bevægelse er i højsædet
en skole med plads til kreativitet, leg og læring
en skole med faglig for-
dybelse og tværfaglige
projektarbejder.
en skole med fælles madordning.
en skole, hvor børn trives.

Nedtælling til Fastelavn!

Så er der kun få timer til den store fest! Et par hurtige remindere inden det går løs:

• Vi bliver så glade, hvis du fylder håndtasken med småpenge hjemmefra, selvom vi dog i år kan introducere MobilePay! Også med mulighed for at hæve lidt håndører i garderoben.

• Vi bliver så glade, hvis du har lyst til at give en hånd med i løbet af dagen. Det kan blot dreje sig om en time. Så har vi festforældre nemlig større mulighed for at se vore børn optræde. Henvend dig blot i garderoben, hvis du får lyst til at tage en tjans.

• Vi bliver så glade, hvis du kommer!

6.klasse søger drenge

Klassen består af 5 drenge (en dreng mangler på billedet) og 9 piger. Klassen karakteriserer sig selv som en klasse : ”med sammenhold, stærke bånd, rummelig, åben, venlig, kærlig, fyldt med forskellige personligheder, danseglade, social, selvstændige, kreativ, musikglad, snakkende og drengesøgende klasse.

Rundvisninger

Der er rundvisning på skolen igen tirsdag den 3. marts klokken 14 og tirsdag den 2. juni klokken 14. i 2015. Der skal tilmeldes til rundvisningerne på telefon 86283354 eller mail: kontor@aarhusfriskole.dk

Fredagsbreve:

Klik for fredagsbrevene

Ny elever søges

Vi har plads til enkelte nye elever. Kontakt skolen på tlf. 86283354 eller skriv til skoleleder@aarhus-friskole.dk.