Om mig

Jeg blev uddannet lærer i 2011 fra Århus lærerseminarium, og fejrede det med at tage et halvt år på idrætshøjskole i Viborg. Så siden foråret 2012 har jeg slået mine folder på Århus friskole.

Privat bor jeg alene i min lille kolonihave i Åbyhøj, eller i min lejlighed i Århus, hvor jeg finder på projekter jeg ikke kan leve uden. Det spænder bredt fra forsøg på sedumtag, byggeri, køkkenhave og andet.

Jeg er begejstret for det meste sport, og går til crossfit, tennis, dans, cykler MTB og elsker alt der har med surfing at gøre. I år har den nye hobby helårsbagning også sneget sig ind som en fast del af hverdagen.

At være lærer på Århus friskole er særligt, fordi det aldrig føles som om jeg står stille. Der er altid nye udfordringer og opgaver, og der er ikke lang vej fra tanke til handling. Der er stor velvilje og fleksibilitet til at prøve ting og projekter af – om det er skolehøns, musical eller noget helt tredje.

Det relationelle arbejde er en grundpille på skolen, og bliver derfor prioriteret. Man er en del af et stort fællesskab, hvor alle er vigtige og hvor alle kender hinanden.

Jeg underviser i dansk og idræt i både de små og store klasser, og elsker den afveksling der er i at have forskellige aldersgrupper. Jeg bestræber mig på at tænke bevægelse ind i danskfaget, når det giver mening.

Idræt er både et bevægelsesfag, men også en indgang til at arbejde med det sociale, der er på spil i en børnegruppe.