Wisley Bo Gédéus Lützen

Klassepædagog i 2. Kl.

Støtte i (skole) 3. Kl.

Pædagog i Blå

 

Siden sommeren 2015 har jeg arbejdet på Århus Friskole og blev fastansat tilhørende vinter. Hverdagen er ret fantastisk – en enestående atmosfære bestående af skønne børn, forældre og kollegaer der i samarbejde får årshjulet til at rulle farverigt og mindeværdigt derudaf år efter år. Jeg elsker at indgå i og bidrage til fællesskabet, samt inspirere til dette og det gode børneliv med gode muligheder for unikke oplevelser og hvor glæde er et mål i sig selv på hverdagsbasis. 

Det er givende at være med til både at bevare og skabe nye rammer for en tryg skole og SFO, hvor selvtillid og ejerskab kan spire.

 

Jeg brænder for vores værdigrundlag på Århus Friskole, de sociale og personlige færdigheder, bevægelse, musik, grineflip, (røver)historiefortælling, leg og kreativitet ude. som inde. Den enkeltes trivsel er yderst vigtig og en nødvendig forudsætning for engagement i hverdagen, hvor jeg gerne bakker op omkring fagligheden.

 

Jeg er uddannet pædagog i 2011 fra Peter Sabroe Seminariet. 

Efterfølgende arbejdede jeg i Børnehave i Hørning og Stavtrup bla som støttefunktion for børn med særlige behov.

 

I min fritid dyrker jeg familielivet på Hjemmebanen med min kæreste, to piger (den ældste starter til sommer) og et helt Storkollektiv. 

Ellers flyder tiden med bevægelse, kreativitet, afslapning og kærlighed.